AKP, muhtarlarla buluştu

AKP, muhtarlarla buluştu

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, kentteki muhtarlarla bir araya geldi.

Nesrin Geyik/İskenderun

 Belediyesi 2 Nolu Sosyal Tesislerindeki buluşmaya İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.
Muhtarlarla buluşmada belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Tosyalı, 'Muhtarlarla sık sık bir araya geliyor, mahallelerde yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Geleceğin modern İskenderun´unu birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte her mahalleye ve İskenderun´a hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlar, bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkla aramızdaki köprüdür. Bizim için görüş ve gözlemleriniz çok önemli. Sizler sayesinde mahallelerdeki sorunları masaya yatırıyor, çözümleri de yine birlikte üretiyoruz. Sizlerle birlikte yapacak daha çok işimiz var. Hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız' dedi ve bu toplantıların düzenli olarak tekrar edileceğini belirtti.

Mahalle ve muhtar ziyareti
Milletvekili Özel, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven ile belediye başkan yardımcıları, kentteki bazı muhtarları da ziyaret etti. AKP ve belediye heyeti, ortak ziyaretinde Gültepe Mahallesi Muhtarı İrfan Bozdağ, Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur´u ziyaret etti, Esentepe mahallesindeki bir kahvede Esentepe, Barıştepe ve Kocatepe muhtarları ve yöre sakinleriyle bir araya gelip, sorunları ile talep ve önerilerini dinledi.

Yaylaya ziyaret
Milletvekili Özel, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven ile belediye başkan yardımcıları, kentin Azganlık ve Bekbele mahallesindeki yaylalarında vatandaşlarlarla da bir araya gelip, sohbet etti. Ziyaretlerde konuşan belediye başkanı Tosyalı, 'Kentin en ücra köşesine kadar hizmetler artarak devam edecek. Belediye olarak yaz ayları başlamadan önce vatandaşların yaz aylarında yoğun olarak kullandığı yayla yollarına bakım ve onarımlarını yaptık. Yayla yollarında çalışmalar devam ediyor.Yapılan düzenlemelerle yaylalara ulaşım daha rahat hale geliyor' değerlendirmesinde bulundu.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00