Ağıt ve duayla uğurlandı

Şırnak´ta Namaz Dağı Soru Tepe Mevkii´nde terör örgütüne karşı sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz, Hatay´daki baba evinden ağıtlar ve dualarla uğurlandı. A

17.08.2017 12:19:01 0
Ağıt ve duayla uğurlandı

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz´ın (23) Türk bayrağına sarılı naaşı, öğleden sonra Madenboyu Mahallesi´ndeki baba evine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından şehidin naaşı cenaze namazının kılınacağı alana götürüldü.

Oğlunun tabutuna sarıldı
Törende vatandaşlar tarafından tekbirler getirildi, Kur-an-ı Kerim okunarak dua edildi. Tabuta sarılarak ağlayan şehidin annesi Fatma ve babası Mustafa Yılmaz, oğullarının ardından gözyaşı döktü.
Törene, Hatay Vali vekili Orhan Mardinli, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Hatay milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Askerlerin omuzlarında taşıdığı şehidin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Madenboyu Asri Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Haberi alınca fenalaştı
Antakya´ya bağlı Madenboyu Mahallesi´nde oturan Emine, Mustafa Yılmaz çiftine acı haberi askeri yetkililer vermişti. Oğulları Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz´ın şehit olduğu haberini öğrendikten sonra fenalaşan Yılmaz çiftine, hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etmişti.

Düğün tarihini ertelemişti
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz´ın bir yıldır Aysel Boydaz ile nişanlı olduğu ve operasyonlara katıldığı için düğün tarihini ertelediği belirtildi.

Anahtar Kelimeler: Ağıt duayla uğurlandı

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39