Ağaçlandırma çalışmalarını inceledi

Ağaçlandırma çalışmalarını inceledi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentin Akasya Mahallesi Farklı Yaşam Sitesi ve TOKİ 2. Etap Konutları bölgesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alandaki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarında incelemede bulundu. Kimyeci,

 

Kimyeci, Altınçay Mahallesi TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde bulunan ve yeniden revize edilecek olan Şehit Polis Metin Sürer Parkında da incelemede bulundu. Şehit Polis Metin Sürer Parkında incelemelerde, parklarda ihtiyaç duyulan değişikliklerin yapılması konusunda ilgili daire müdürüne talimat veren Kimyeci, ana yol üzerinde bulunan Şehit Polis Metin Sürer Parkı´nın, hemen yanı başında bulunan sarmaşıkların yatay bir şekilde yerleştirilerek, gece oluşturduğu kötü görüntünün önüne geçilmesi, bunun yanı sıra yeni oyun grubu montajı, aydınlatma direklerinin çoğaltılması istedi. Kimyeci, revize edilecek parkın kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağını da ifade etti.

Bitki üretim merkezine de gitti
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, Belediye Bitki Üretim Merkezinde de incelemelerde bulundu. Kimeyeci, 'Parklarımızın her daim bakımlı, güzel olmasını sağlayacak bitkilendirmeleri yapmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda kış mevsimi nedeniyle çelikleme yaptığımız bitkilerimizin donmasını engellemek amacıyla seralar kurduk. Bununla beraber mevsimlik bitkiler ekmek suretiyle, bitkilerin ve devletimizin kaynaklarının heba olmasını engellemek amacıyla 10 günde, 20 günde bir değişen bitkiler değil, mevsim boyunca dayanabilecek bitkiler ekmeye özen gösterelim. Parklarımızın her daim yemyeşil, bitkilerimiz ile güzellikler içerisinde olmasına gayret edelim' açıklamasını yaptı.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00