Açılış maçı yarın

Açılış maçı yarın

35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Hatay´ın Türkiye´ye katılışının 80. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapılacak olan 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nın açılış maçı yarın (2 Mayıs Perşembe) saat 19.30´da Antakya´daki HBB Esentepe Futbol Sahası´nda başlayacak. HBB Başkanı Lütfü Savaş da katılacağı Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nın açılış vuruşunu, merhum Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay gerçekleştirecek. Turnuvaya HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katılım gösterecek. Turnuvaya katılacak takım ve konuklara HBB tarafından yöresel yemeklerden mercimekli aş ikram edilecek.
İki grup halinde düzenlenen turnuvanın Körfez Grubu nu temsil eden İskenderun, Erzin, Dörtyol, Payas, Arsuz ve Belen´deki takım temsilcileriyle bilgilendirme toplantısı da yapıldı. Büyük Şehir Belediyesi İskenderun HATSU binasındakiz toplantıya 26 takım temsilcisi katıldı. Turnuvanın Körfez Grubu´nda yer alacak takımların temsilcileriyle bir araya gelen HBB 3. Bölge Zabıta Şube müdürü Mehmet Kaplan ile ASKF İskenderun Temsilcisi Ayhan Dik, turnuva kurallarında yapılan değişiklikler hakkında bilgi verdi ve katılımcıların önerilerini dinledi.
35. Erhan Aksay Futbol Turnuvasına katılacak takımların gerekli yasal dosyalarını vermelerinin ardından hafta sonu kura çekimi yapılacağını belirten Kaplan, 'Hatay Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği turnuvanın amacına uygun olarak yapılmasını arzu ediyoruz. Turnuvanın bir şölen şeklinde kutlanması için tüm spor severleri turnuvaya destek vermeye çağırıyoruz' dedi.
ASKF İskenderun Temsilcisi Dik de, 'Umuyor ki geçen yıl elde ettiğimiz şampiyonluk unvanını yeniden Körfez Grubunda yer alan bir takımın alması. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sıkıntıları ve gördüğümüz eksiklikleri HBB yetkilileriyle paylaştık. Sorunları gidermek için çalışmalar sürüyor' dedi ve turnuvaya katılacak takımlara başarı diledi.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9162,13%0,92
  • DOLAR

    38,57% 0,33
  • EURO

    43,80% 0,59
  • GRAM ALTIN

    4048,74% 1,13
  • Ç. ALTIN

    6552,19% 1,04