ABD´deki OSB´yi anlattılar

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde MÜSİAD Hatay Şube Başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte üyelere Amerika Birleşik Devletlerinde kurulacak olan ilk Türk Organize Sanayi Sitesi ve finansman imkanları

EKONOMI 1.06.2019 08:41:29 0
ABD´deki OSB´yi anlattılar

İskenderun/SES

Türk Amerikan İş Adamları Derneği Amerikan Ticaret Odası Türkiye (TABA-AmCham) Genel Başkanı Ali Osman Akat ve Yüksek İstişare kurulu başkanı ve MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu, Amerika´da iş bağlantısı olan ve Amerika´yla iş bağlantısı oluşturmak isteyenlerin, Türk Organize Sanayi Sitesi projesini değerlendirmesini istedi.

Bozatlı: Projemizi başlatıyoruz
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, şube yönetimi olarak sanayi, tarım ve lojistikle ilgili projeler geliştirdiklerini, bu projeleri hayata geçirmek için çalışma yürüttüklerini kaydetti. ABD´de kurulacak OSB ile ilgili de projelerini MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz´la paylaştıklarını anlattı. Bu projenin hayata geçirilmesi girişimlerini başlattıklarını ifade eden Bozatlı, “Bu gün de bölgemiz iş insanlarına bu proje en yetkili kişiler tarafından anlatılacaktır” diye konuştu.

Yılmaz: İkili ilişkiler de gelişecek
ABD ile Türkiye arasındaki ticari ilişkinin daha ileri bir noktaya taşınmasının, her iki ülke açısından olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını söyleyen İTSO Başkanı Levenk H. Yılmaz da, “Amerika´da kurulacak bir Türk Organize Sanayi Sitesi´yle bu ticari ilişkinin gelişeceğini, güçleneceğini ve her iki ülkedeki yatırımları artıracağını düşünüyoruz. Amerika´da iş bağlantısı olan ve Amerika´yla iş bağlantısı oluşturmak isteyen üyelerimizin, bahsi geçen Türk Organize Sanayi Sitesi´ni değerlendirmesinin, önemli ve yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19