A. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’e fahri hemşehrilik

.

SPOR 20.03.2024 19:31:00 0
A. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’e fahri hemşehrilik

A. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’e fahri hemşehrilik

İskenderun/SES
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Meclisinin oy birliğiyle kabul ettiği Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e fahri hemşehrilik payesi ve beratı, HBB Başkanı Lütfü Savaş tarafından verildi. HBB Meclisi, Hatayspor Teknik Direktörü Demirel’in 6 Şubat depremi sonrasında Hatay’daki yıkımı dünyaya duyurarak Hataylılar için yardım çağrısında bulunması ve deprem sonrasında da yaptığı destekleriyle Hatay halkının yanında olması nedeniyle fahri hemşehriliği verdi. 


Düzenlenen törende konuşan Savaş, "Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi Başkanlığı yaptığım 15 yıl boyunca ilk fahri hemşerilik beratını, Hatay’da büyük hizmetler yapmış bir valimize vermiştik. Bu ikinci fahri hemşerilik beratını Volkan Hoca’ya veriyoruz. Bu sportif başarıdan çok insani başarıdır. İnsanlık adına atılan adımlar çok önemlidir. Hiçbir zaman bu adımlar unutulmaz. Depremden itibaren hocamızın yanımızda olması, Hatay’ın dertlerini tüm dünyayla paylaşması ve Hatay’a üstün gayretlerle destek olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Hataylılar adına bu hemşerilik beratını kendisine veriyorum. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımı bu kararlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hocamıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Hatay fahri hemşehrisi Volkan Demirel de, "Gurur duyarak hemşehrilik beratını alıyorum. Bunu bana layık gördükleri için tüm Hataylılara teşekkür ediyorum. İnşallah, hemşehrilerimize ve Hatay’a yakışır bir şekilde hareket ederim. Bundan sonra da Hataylıları her zaman mutlu etmeye çalışırım. İnşallah, her zaman onların sesi olmaya çalışırız" diye konuştu.
Törene, A. Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz, kulübün altyapı koordinatörü Mithat Baklacı, futbol şube sorumlusu Mehmet Güzel ve sportif direktör Arda Keskin de katıldı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10545,91%0,56
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    46,92% 0,10
  • GRAM ALTIN

    4342,83% 0,07
  • Ç. ALTIN

    6952,68% 0,00