A. Hatayspor, Trabzon´a hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atakaş Hatayspor, yaptığı forvet transferiyle takım kadrosunu güçlendirmeye çalıştı.

SPOR 10.08.2022 14:50:30 0
A. Hatayspor, Trabzon´a hazırlanıyor

 

Akın Bodur/İskenderun
 Atakaş Hatayspor, genç forvet oyuncusu Berke Önde ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Hatayspor Başkanvekilleri Mustafa Özat ve Aydın Toksöz, Hatayspor Onursal Başkanı veHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kulübün genel sekreteri Rahmi Vardı ve altyapı, yönetim koordinatörümüz Mithat Baklacı da katıldı.

Hazırlıklar Trabzon maçına
Ligin ilk haftasında deplasmanda Adanaspor ile 2-2 kalan ve sahadan bir puanla ayrılan Atakaş Hatayspor, ligin ikinci haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren A. Hatayspor takımı, Antatkya´daki Osman Çalgın Tesisleri´nde yaptığı antrenman ve top çalışmasıyla Trabzonspor maçına hazırlık yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73