7 ayrı hırsızlık olayı aydınlandı

6 ve 20 şubat depremleri sonrasında artan hırsızlık vakalarına yönelik önlemlerin arttırıldığı İskenderun’da 7 farklı hırsızlık vakası ayrınlandı.

İSKENDERUN 18.05.2023 12:50:00 0
7 ayrı hırsızlık olayı aydınlandı

İskenderun’da meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelileri Z.T.Ö. ile Y.S. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. Sanıkların ikametlerinde yapılan aramada 2 adet televizyon ile klima iç ve dış ünitesi ele geçirilmişti.

Diğer bir hırsızlık vakasının sanıklarının ise malzemelerle birlikte suçüstü yakalandığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı bilgilendirmede, “Evden hırsızlık olayının şüphelileri A.Ö., M.Y., M.H.C. ile A.B. hırsızlık malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanmış, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir” denildi.

İskenderun’da üç farklı ikamette meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi B.A. da şehir dışına kaçmak üzereyken yakalandı, evinde yapılan aramada çok sayıda gümüş ev eşyası, dizüstü bilgisayarlar ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Yine İskenderun’da dört ayrı hırsızlık olayının şüphelisi B.A. saklandığı ikamette çalıntı dört adet cep telefonu ile birlikte yakalandı. B.A.’nın tutuklandığı öğrenildi.

Hırsızlık olayıyla ilgili diğer bir tutuklama ise yine evden hırsızlık olayı ile ilgili gerçekleşti. İskenderun’da meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi G.K. saklandığı ikamette çalıntı üç adet Laptop ile birlikte yakalandı. 

Anahtar Kelimeler: hırsızlık olayı aydınlandı

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24