56 bin öğrenci karne alacak

İskenderun´da eğitim veren 149 okuldaki (ilk, orta ve lise) 2.483 sınıfta, okullarda görevli 3.451 öğretmenden eğitim alan 56.558 öğrenci, cuma günü alacağı karne ile yarı yıl tatiline girecek.

GÜNCEL 19.01.2022 11:16:55 0
56 bin öğrenci karne alacak

Akın Bodur/İskenderun

 Öğrencinin yarı yıl tatili 15 gün sürecek ve ardından eğitimin ikinci yırı yıl başlayacak. İlk, orta ve lise düzeyindeki okulların yanı sıra final sınavlarını yapan üniversiteler de ilk dönemlerini tamamlıyor.
Yerel yönetimler de yarı yıl tatiline girecek öğrencilere yönelik bazı etkinlikler düzenleyecek. Samandağ Belediyesi, okulların ara tatile girmesi sonrası öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz tiyatro etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte “Arı Maya ile Uğur Böceği” ve “Pinokyo” tiyatro oyunları sahnelenecek. Tiyatro gösterileri ikişer seanslar halinde; 22 Ocak Cumartesi günü saat 11.00 ve 13.00´da “Pinokyo”, 23 Ocak Pazar günü saat 11.00 ve 13.00´da “Arı Maya ile Uğur Böceği” tiyatro oyunları Samandağ Kültür Merkezi´nde sahnelenecek. Samandağ Belediyesi, ara tatilde, öğrencilere ´ilk tatil hediyesi´ vereceklerini açıkladı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10972,60%0,15
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    47,36% -0,19
  • GRAM ALTIN

    4443,58% 0,22
  • Ç. ALTIN

    7097,74% 0,26