320 saatte bağlamayı öğrendiler

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK), mesleki gelişim ve hobi edinmeye yöelik kurslarını sürdürüyor.

HATAY 7.02.2018 10:01:54 0
320 saatte bağlamayı öğrendiler

 

Akın Bodur/İskenderun
Payas HATMEK´qte bağlama eğitimi alan kursiyerler, 320 saatlik bağlama kursunu tamamladı. Eğitimini tamamlayan kursiyerlere kurs eğitmeni Turgay Aşğın tarafından sertifikaları da verildi.

İskenderun´da işaret dili kursu kapandı
İskenderun HATMEK´in açtığı İşaret Dili kursu ise kursiyer sayısının 9´da kalması üzerine kapandı. Beş haftalık kursun üç haftasını tamamlayan kursiyerler ise işaret dili eğitimini bırakmak zorunda kaldı. Üç hafta süreyle kursta eğitim alan kursiyerlerin kaydı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki aynı kursa da yapılamayınca, kursiyerlerin üç haftalık süreyle gittiği zaman da boşa gitmiş oldu. Bazı öğrenciler İskenderun Halk Eğitim Merkezindeki işaret dili kursuna gitmiş olsa da, belge alamayacakları ifade edildi. Üç hafta süreyle kursa gide kursiyerlerin ayırdığı zaman silindi ve yeni açılacak kursa katılması ve kursu tamamlaması halinde belgelerini alabileceği belirtildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00