28 gence dansla ´dahil olma´ eğitimi

Belen Kaymakamlığının da ortak olduğu Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında, Romanya´dan “Asocıația Culturală Atelierul European de artă – Bucureștı” adlı kuruluşun ev sahipliğini üstlendiği “Dance Your Way to Incl

GÜNCEL 25.05.2022 17:18:35 0
28 gence dansla ´dahil olma´ eğitimi

İskenderun/SES


Bir yıl sürecek proje kapsamında Romanya-Türkiye arası karşılıklı gidiş ve gelişlerin olacağı ifade eden kaymakamlıktan yapılan açıklamada, 'Projenin amacı, 28 gencin özgüvenlerini geliştirerek topluma daha fazla dahil olmaları, dans becerileri, kişisel ve kişilerarası becerilerini geliştirme fırsatı bulmaları, konuyla ilgili profesyonel bir belgesel ve kısa YouTube videoları oluşturularak dans ve yaygın eğitim yoluyla özgüven ve katılımlarını teşvik etmek hedeflenmektedir. Katılımcılar, başlangıç toplantısı boyunca; takım çalışmaları, ülkelerin dans kültürlerini tanımaları, kültürlerarası etkileşim ile ülkelerin kültürel zenginliklerini keşfetmek amacı ile gezi faaliyetlerinde yer aldı' ifadesine yer verildi.
Erasmus+ projelerinin önemli olduğunu anlatan Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın da, bu tür projelerin büyük bir fırsat olduğunu, projelerle katılımcıların sosyal, kültürel ve dil öğrenimi açısından kendilerini geliştirme imkânı bulduklarını belirtti.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10743,2%1,17
  • DOLAR

    40,66% 0,07
  • EURO

    46,42% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4305,31% 0,14
  • Ç. ALTIN

    6928,30% 0,00