´Zeytin Dalı´ desteği sürüyor

TSK´nun, Suriye´nin Afrin bölgesine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hatay´a gelip, mehmetçiğe destek açıklamaları da sürüyor.

HATAY 21.03.2018 10:09:41 0
´Zeytin Dalı´ desteği sürüyor

 

Kocaeli´nin Kandıra ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyet, vali Ata´ya nezaket ziyaretinde bulunarak, Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan mehmetçiğe desteğini belirtti. Vali Ata, ziyarette, daha önce görev yaptığı Kocaeli´nin Kandıra ilçesi muhtarlarını ilde ağırlamaktan ve gösterdikleri kadirşinaslık dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, dernek başkanı Yener de vali Ata´ya Kocaeli´nde görev yaptığı dönemde yapmış olduğu hizmetler ve kabulünden dolayı teşekkür ederek, dualarının ve gönüllerinin mehmetçik ile beraber olduğunu ifade etti.
Rize Karaali Çay A.Ş. Genel Müdürü Lokman Kara da vali Erdal Ata´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Ata, ziyarette, daha önce görev yaptığı Rize´den Hatay´a gelerek göstermiş oldukları kadirşinaslığa teşekkür etti, misafirini kardeşlik ve hoşgörü şehri Hatay´da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Genel müdür Kara ise vali Ata´ya Rize´de görev yaptığı dönemde yapmış olduğu hizmetler ve kabulünden dolayı teşekkür ederek, Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için geldiklerini söyledi.

´Emekliler, verilecek her görev yerine getirmeye hazır´
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Mali Şube Sekreteri Hüseyin Göde de, Ankara´da toplanan Türkiye Emekliler Derneği Başkanlar Kurulu sonuç bildirisini açıkladı. Göde, 'Ülkemizin güvenliği ve bayrağımızın dalgalanmasını her şeyin üzerinde görmekteyiz. Şanlı ordumuzun Afrin zaferini kutluyoruz. Zeytin Dalı hareketinde yaşamını yitiren şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize şifa diliyoruz. Vatan, devlet, millet ve bayrak sevdalısı olan emeklilerimiz, verilecek her görev yerine getirmeye hazır bir topluluktur. Devletin ve milletin bütünlüğü, geleceğimizin en büyük güvencesi olarak görülmelidir' değerlendirmesini yaptı.

Konya gazetecilerin Zeytin dalı Desteği
Konyalı gazeteciler, Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla Hatay´a geldi. Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki gazeteci heyeti, Kilis´e yaptığı ziyaret sonrası Hatay´da da sınırı gezdi ve mehmetçiğe destek olduklarını açıkladı. Antakya´daki Hatay Gazeteciler Cemiyetin de ziyaret eden Konyalı gazetecilerin ziyaretine teşekkür eden HGC Başkanı Ahmet Yetişen, 'Buralara gelerek bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22