Yağmurla tıkanan kanallar ´açıldı´

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) ekipleri, bölgede süren şiddetli yağmurları ile tıkanan kanalları açma ve su birikintilerini hızlı deşarj etme çalışmasını sürdürdü.

GÜNCEL 17.01.2019 10:40:19 0
Yağmurla tıkanan kanallar ´açıldı´

Antakya/SES

Hatay´da önceki gece saatlerinde başlayan şiddetli yağmurlarda caddelerde oluşan su birikintilerini tahliye etmek için ekiplerin yoğun çalışma yapıldığı ifade edilen HATSU´nun yazılı açıklamasında şunlara yer verildi: 'Çağrı Merkezine de gelen bildirimler sonrasında ekipler su giderlerinde taşma, tıkanma vb. sorun yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Caddelerin üzerindeki muayene bacalarına yapılan müdahale sonrasında yağmur sularının tahliye edilerek su birikintileri önlendi. Trafik akışının normale dönmesi adına açık su kanallarında ve yağmur ızgaralarında biriken atıklar temizlendi.'
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali de ilgili görevilerle birlikte çeşitli noktalarda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yapılan çalışmaları takip etti, ekiplerin müdahalede daha hızlı ve hassas olması talimatını verdi.

Defne´de kanal temizleme çalışması
Defne Belediyesi de ekiplerin yağışlardan dolayı tıkanan kanallarda temizleme, su drenaj çalışması yaptığını bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, 'Birçok mahallede tıkanan kanallara anında müdahale eden ekipler, tıkanma yaşanmaması için büyük çalışıp, mevsim koşullarına uygun hale getirdi. Çalışmalar devam edecek. Olası durumlarda 444 53 24 Halk Masası birimi arayarak yardım talep edebilebilinecek' fadesine yer verilid.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19