Validen yemek

Farklı göreve atanan mülki amirleri uğurladı

GÜNCEL 12.09.2018 11:29:26 0
Validen yemek

Antakya/SES

Hatay Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Cumhurbaşkanlığının 2018/157 sayılı atama kararları ile Hatay´daki görev süreleri sona eren ve başka görevlere ataması yapılan Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Hasan Gündoğdu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu onuruna veda yemeği verdi.
Hatay Valilğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antakya´daki Savon Otel´de düzenlenen yemeğe, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Aydın Tetikoğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş ve kaymakamlar katıldı. Yemekte konuşan vali Ata, mülki idare amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti ve yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Vali Ata, “Bizim mesleğin bir özelliği de belli bir süre görev yaptığınız ve güzel münasebetler kurduğunuz yerlerden bir süre sonra ayrılmak durumunda kalmanızdır. Siz değerli meslektaşlarıma Hatay´da yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinizde üstün başarılı hizmetler diliyorum” dedi.

Kaymakamdan belediyeye veda ziyareti
kararname ile Afyonkarahisar´ın Sandıklı ilçesine atanan Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´ye de veda ziyaretinde bulundu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tortop, veda ziyaretinde Antakya´nın gelişmesi için örnek hizmetlere imza attığı için Kimyeci´yi kutladı ve başarılı çalışmalarının devamını diledi. Kimyeci de Tortop´a görev yaptığı süre boyunca Antakya´ya yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı şükranlarını ifade etti ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,09
  • EURO

    34,67% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2396,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00