Vali Doğan´dan Arsuz mesaisi

Vali Doğan balıkçılarla buluştu, hastane ve cami proje alanlarında incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 26.01.2021 14:33:08 0
Vali Doğan´dan Arsuz mesaisi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Suzan Şahin ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz´a çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Vali Doğan´ın ziyaretlerine Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in yanı sıra İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile AKP´nin Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ile Arsuz ve İskenderun ilçe başkanları da eşlik etti.

Vali Doğan Arsuz´daki çalışmalarını Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezindeki toplantıyla başlattı. Geçtiğimiz günlerdeki şiddetli yağışların ardından merkeze alınmadıklarını dile getiren ve Zilli Çay´a demirlenen tekneleri zarar gören balıkçılarla biraraya gelen gelen Vali Doğan, talep ve önerileri dinledi. Hatırlanacağı gibi balıkçılar, Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde yapılacak ilave ile barınlamalarının sağlanmasını talep etmişti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle, bölgede bu tür afetler sonrası bir hasar yaşanmamasına için alınabilecek önlemlere yönelik istişarelerin ardından Vali Doğan, Hatay turizmine önemli katkılar sağlayacak ve turistik çekim noktalarından biri olacak olan Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde incelemelerde bulundu, çalışmalarla ilgi bilgi aldı.

Arsuz Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Vali Doğan ve beraberindeki heyet, Arsuz Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Cami inşaatı proje alanında incelemelerin ardından Vali Doğan, Pirinçlik´teki evi fırtınada zarar gören Züleyha Kara ve ailesini ziyaret etti. Yapımı tamamlanan evi için hayırlı olsun dileklerini ileterek, vatandaşlarla sohbet etti.

/resimler/2021-1/26/1516557597721.jpg


Anahtar Kelimeler: Vali Doğan Arsuz mesaisi

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00