Uyuşturucuyla mücadele toplantısı

İskenderun´da kaymakam İskender Yönden´in başkanlığında kurum yöneticileriyle uyuşturucuyla mücadele toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL 11.07.2019 10:50:58 0
Uyuşturucuyla mücadele toplantısı

İskenderun/SES

 Kaymakam Yönden başkanlığında biraraya gelen ilgili kurum yöneticileri, uyuşturucu ile mücadele konulsunda değerlendirmede bulundu.
Kaymakamlık Toplantı Salonu´nda yapılan toplantı kaymakam İskender Yönden başkanlığında yapıldı ve toplantıya İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter, Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ve Baro Temsilcisi Sevinç Çakıcı da katıldı. Kaymakamlımktan toplantıya ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda genel bir durum değerlendirmesi yapılmasının akabinde uyuşturucu ve türevleri olan maddelere yönelik her alanda ciddiyet ve kararlılıkla mücadele edilmesi noktasında çok yönlü istişare yapıldı. Kaymakam Yönden, İçişleri Bakanlı tarafından uyuşturucu madde suçlarının arkasında yatan nedenlerin belirlenmesi ve madde kullanımı sorunu ile daha güçlü ve etkin mücadele etmek amacıyla çok ciddi çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, aynı prensip ve kararlar doğrultusunda İlçemizde de etkin ve kararlı çalışmaların yapılması yönünde koordinasyonu sağladı.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04