TÜSİAD´a Hataylı başkan

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği TÜSİAD 47. Genel Kurulu´nda başkanlığa, tek aday olarak seçime katılan Hataylı işadamı Erol Bilecik getirildi.

EKONOMI 13.01.2017 10:34:53 0
TÜSİAD´a Hataylı başkan

TÜSİAD´ın dün yapılan Genel Kurulu´nda yeni yönetim belli oldu. Yönetim kurulu başkanlığını bırakan Cansen Başaran Symes´in yerine Erol Bilecik seçildi. Genel Kurul´da toplam 146 oy kullanıldı. Oylardan biri boş biri geçersiz olarak kayda girdi. Erol Bilecik 144 oy ile genel başkanlığa seçildi.

Ülkenin yapısal sorunlarını çözmeyi amaçlayan her adımı destekleyeceklerini belirten Erol Bilecik, seçim sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmede önümüzdeki zorlu dönemin daha fazla çalışma motivasyonu sağladığını kaydetti. Bilecik, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ise, 'Geride bıraktığımız yıl yaşadığımız hain darbe girişimi özgür bireyler yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi' dedi. Yönetim kurulunda 3 kadının yeraldığı Bilecik, gençlere ve kadınlara öncelik veren yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi.

Erol Bilecik kimdir?

1962 Antakya doğumlu olan Erol Bilecik, ilk orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Önce İnönü ilkokulu ardından Antakya Lisesi´ni bitiren Erol Bilecik, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu. Nixdorf Computer firmasında iki yıl sistem analisti olarak çalıştı. Ardından gene İTÜ´lü üç biilgisayar ve 1 makine mühendisi ile bir araya gelerek iş fikrini Index markası ile hayata geçirdi. 2001-2004 yılları arasında, Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği´nin (TÜBİSAD), 2011-2014 yılları arasında İTÜ Mezunlar Konseyi ve İTÜ Mezunları Derneği Başkanlıklarını yaptı. 2016 yılında ise Türkiye Bilişim Vakfı (TBV), 1907 Fenerbahçe Derneği ve TÜSİAD´ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarını sürdürdü.


Anahtar Kelimeler: TÜSİAD Hataylı başkan

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29