'Tüm gücü elinde bulunduran mağdur mu olur?'

24 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, AKP hükümetini eleştirmeyi sürdürdü.

SİYASET 23.06.2018 11:11:56 0

Antakya/SES

Çalışkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, 'Tüm gücü elinde bulunduran aynı zamanda mazlum ve mağdur mu olur? Düşünün. 16 yıldır iktidar olup sürekli muhalefet yapmanın mantığını düşünün. Her mesele için dert yanıp hiçbir aksiyon alınmadığını unutmayın. Başörtüsü sorununu çözdüler ama değerlerimizin yozlaşmasını engelleyemediler. İçki, kumar, fuhuş, yolsuzluk, adam kayırma, faiz ve zülüm dönemlerinde kat kat arttı. Adliye saraylarını zihnen ve bedenen işgal ettiler. Suç ve ceza dengesini değiştirdiler. Hep umut vaat ettiler, ama umutları tüketmekte de oldukça maharetli çıktılar. Yedi düvele karşı mücadele ediyoruz dediler. Ama ABD ve İsrail ile yapılan hiçbir anlaşmayı iptal etmediler. AB´yi hainlik ve çifte standart yapmakla suçladılar. Ama AB üyeliği için de verilmedik taviz bırakmadılar' gifadelerine yer verdi. Çalışkan, paylaşımları arasında şuna da yer verdi: 'Ülkeyi bir mülteci ve kriz üssüne çevirdiler. Savaşı her an ensemizde hissetmemize neden oldular. Hendek olaylarını yaşattılar. Kobani´de, Oslo´da, Suruç´ta, Roboski´de, Astana´da neler olduğunu hep sakladılar.'
Antakya´da esnaf gezisi, otogar, mahalle ziyareti, semt pazarlarında seçim çalışması yapan SP adayı Çalışkan, AKP Gençlik kollarının çay davetini kabul edip, ve seçim bürolarında cep telefonu ile ´selfi´ çekti.


Anahtar Kelimeler: Necmettin Çalışkan

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00