Tosyalı: Gayretimiz, yaşam düzeyi daha yüksek kent

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka hizmet çalışacaklarını belirtti.

SİYASET 20.04.2019 09:47:51 0
Tosyalı: Gayretimiz, yaşam düzeyi daha yüksek kent

Partisi AKP´nin İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve yönetimi ile meclis üyeleri ve seçim koordinasyon merkezi görevlileri, Tosyalı´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette memnuniyet duyduğu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, 'Barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti İskenderun´u bu yeni dönemde geleceğe daha mutlu ve güzel, modern, yaşam düzeyi daha yüksek bir kent haline getirmenin gayreti içerisinde olacağız. İnşallah hep birlikte yeni dönemde de bu güzel birlikteliği devam ettirip ülkemize, kentimize ve ilçemize daha güzel yatırımların gelmesi için çaba sarf edeceğiz' dedi.

AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven de Tosyalı´nın yeni dönemde çok güzel hizmetler yapacağına inandıklarını ifade etti ve şu deerlendirmeyi yaptı: 'Oldukça yoğun geçen seçim döneminden sonra Fatih Başkanımızın belediye başkanlığına seçilmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başkanımız vatandaşların bu teveccühüne layık olacak güzel hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum.'

AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven, ziyarette, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı´ya Türk bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.
Hatay eski milletvekili Orhan Karasayar, Deniz Alayı Komutanı Albay İbrahim Özdoğan, İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, Cumhuriyet Mahallesi ve Sakarya Mahallesi muhtar ve azaları, İnşaat Mühendisleri Odası temsilcilik yönetimi, Güneysan fabrikası yönetimi, özel gelişim hastanesi yönetimi, Süryani Katolik kilisesi vakfı yönetimi, Reyhanlılar derneği, iş insanları Neşat Özkaya, Sedat Uysal, evde sağlık hizmetleri sorumlu doktoru Ayşe Neslin Oğuzhan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ve yönetimi, Türkiye Gençlik Konseyi Başkanı Kasım Bağdu ve yönetimi de

Tosyalı´yı makamında ziyaret edip, başarı dileyenler arasında yer aldı.
Ziyaretlerde konuşlarıyla sohbet eden ve açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, 'Tüm resmi kurum, sivil toplum kuruluşu, dernek, sendika ve odalarımızla iş birliği içinde İskenderun için hizmet edeceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu şehrimize değer katacak' değerlendirmesinde bulundu.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00