SP´nin Payas adayı Baysal

Aday adaylığı dosyasını verdi ama aday işlemi gördü

SİYASET 11.12.2018 10:47:56 0
SP´nin Payas adayı Baysal

Akın Bodur/İskenderun

Payas´ta faaliyet gösteren işinsanı Recep Baysal, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Payas Belediye Başkan adayı olarak katılmak için Saadet Partisine (SP), başvuru yaptı. SP´nin Payas adayı olmasına kesin gözüyle bakılan işinsanı Baysal´ın aday adaylığı başvurusu miting havasında gerçekleşti. Baysal, adaylık başvuru dosyasını Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Aytekin Kaplankıran´a teslim etti.

Çalışkan: Birilerinin uykuları kaçtı
SP Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan da, “Recep Baysal başkanımız 2014 belediye seçimlerinde yarım bıraktığı işi tamamlamaya geliyor” diye konuştu. Çalışkan, şöyle konuştu: “Baysal başkanımız Payas teşkilatımızın gayretiyle beş yıldan beri karış karış her tarafı gezerek çalışmalarını sürdürdü. Daha adaylık başvurunda bulunmadan adı geçtiğinde pek çok kişi ´aman bu işten vazgeçin, gelin pazarlık yapalım, şunları verelim´ diyerek uykuları kaçtı. Kaç dönemdir Payas´ı yönetenler TOKİ´nin tüm Türkiye´de yaptığı konutları kendileri yapmış gibi anlatıyor. Halâ millete tepeden bakılıyor, başkana ulaşılamıyor. Arzu edilen beklenen hizmetler, demir çelik sektörünün yer aldığı geliri yüksek ilçede bu kadar yıldır yapılmamışsa o zaman hesap sorma zamanı gelmiştir. ´Ben şu kadar yıldan beri belediye başkanım´ diye övünülmez, ´ben şu kadar hizmet yaptım´ diye övünülür. Bugün aday adaylık başvurusuyla bu çalışmalar ete kemiğe büründü resmiyet kazandı. Bugün bu tablo daha aday adaylık başvurusuyla böyleyse bu görüntü 31 Mart sonunda zaferin müjdesidir. ‘Her başarılı erkeğin arkasında bir hamım vardır´ sözünden yola çıkarak hanımlara da büyük iş düştüğünü hatırlatmak istiyorum ve bugüne kadar yaptıkları çalışmaların daha fazlasını yapacakları için hanımları şimdiden tebrik ediyorum. Bu davanın motoru olan gençlik kollarımız ve belediye meclis üyelerimiz de güçlü kadro ile zaferi elde edeceğimize inanıyorum. Mevcut Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Beşir Candan´ı da bizi en güzel şekilde temsil ettiği için tebrik ediyorum.'
Aday adaylığı dosyasının teslim edildiği toplantıda konuşan SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Recep Baysalın kentte sevilen, dürüst ve dava adamı olarak seçimi kazanacağına ve en güzel hizmetleri yapacağına inandığını söyledi.

Baysal: Payas´ı beraber yöneteceğimizin sözünü veriyorum
Saadet Partisi Payas Belediye Başkan aday adayı Baysal da sloganlar ve havai fişek eşliğinde yaptığı konuşmada, “2014´de katıldığı ilk seçiminde yüzde 32 oyla ikinci olmuştuk. O günden bugüne ara vermeden çalışmalarımıza devam ettik. Bu defa tecrübemizle, hiç durmadan yaptığımız çalışmalarımız ve güçlü kadromuzla oyları ikiye üçe katlayarak Türkiye ses getirerek kazanacağız ve en hayırlı hizmetleri yapacağız. ´İnsanlara ne istiyorsunuz?´ diye sorduğumuzda, yoldan sudan mahrum olduğunu söylüyoryar, çok şaşırıyor ve üzülüyoruz. Biz bozuk yol bırakmayıp, su sorununu kökten çözmekle beraber, yapacağımız mesire alanı sahil çalışmalarımızla, vatandaşlar sahile gitmeye utanmayacak ve Payas´ı yeşil ile mavinin buluştuğu bir yer yapacağız. Aynı zamanda kültür merkezi, gençlerie spor alanları ve daha bir çok önemli projelerle ne yapmamız gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız. Halkımız bize diyor ki ‘belediye başkanına ulaşamıyoruz´. Şunu ifade etmek istiyorum ki; Bizim projelerimiz bir tarafa, kapımız da gönlümüz de her daim açık olacak. Bunu taahhüt ediyorum. Bunu ispat edeceğiz, yaşatacağız, göreceksiniz' dedi.
'İsrafın ve yolsuzluğun olmadığı yerde bereket olur' diyen Baysal, konuşmasını şöyle sürdürdü: '31 Mart gecesi Payas´a huzur gelecek, kardeşlik, birlik beraberlik gelecek, herkes kazanacak. El ele vererek Payas´ı beraber yöneteceğimizin sözünü veriyorum.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04