'Sorunları tek tek ve birlikte çözeceğiz'

31 Mart seçim sonuçlarıyla yeniden seçilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçime ilişkin kutlamaları eşi Nazan Savaş´la birlikte kabul etti.

SİYASET 17.04.2019 14:20:56 0

Antakya/SES

 Antakya HATMEK´teki kutlama kabulüne Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, CHP ve İYİ Parti yöneticileri de katıldı.
Seçim döneminimeşakkatli bir süreç olarak niteleyen Savaş, 'Bu süreçte sadece CHP´lii ve İYİ Partili değil, bu partilerden olamayan ama gönlü bizimle olan birçok dostumuz da bizimle oldu. Hatay daha güzel olsun, daha iyi yönetilsin, Hatay´daki sosyal barış daha fazla olsun ve Hatay´ı sağ salim huzurlu bir şekilde geleceğe taşıyalım, diyerek bizlere destek olan, Hatay´ın geleceği için bizimle yol arkadaşlığı yapan bütün hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun' dedi.
HBB´den yapılan açıklamaya göre Savaş, açıklamasını şöyle sürdürdü: 'Son beş yılda çetin bir dönem yaşadık, muhalefette olup da mecliste çoğunluğu elde eden meclis üyesi arkadaşlarımızın birçoğu Hatay´ın geleceği ile ilgili güzel projelerin birçoğuna ‘hayır´ dediler. Eminim ki bu seçimden sonra; değişen ve değişmeyen arkadaşlarımız, Hatay´ın değişimi konusunda bizimle omuz omuza hizmet etmenin onurunu yaşayacaktır. Hem mecliste hem Hatay´ın bütününde huzura katkı sağlamak, Hatay´ın önünü açmak, Hatay´ın gelişimine hızlı bir şekilde ivme kazandırmak için hem siyasi partiler, hem STK´lar hem muhtarlar, hem de kanaat önderleri ve hemşehrilerimiz ile birlikte olmaya varız. Hatay´ı değiştirecek tüm projelerde, tüm adımlarda Hatay halkı adına büyükşehir belediyesi üstüne düşeni yapacaktır, hiç kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Önümüzdeki beş yıl içerisinde hem Hatay´da yapmayı planladığımız hizmetlerimizi tamamlayacağız hem de Hatay´ın HADO´sunu hayata geçirmeye çalışacağız. Hatay´ımızın gastronomisi ile hem ekonomimiz hem ticaretimiz hem de turizmimiz şaha kalkacak. EXPO 2021 ve gastronomi ile birçok insanımıza iş imkanı sağlayacağız. Çiftçilere, fidancılık, çiçekçilik, hayvancılık ve zeytincilik konusunda da destek olacak projelerimiz var. Atılacak çok adımımız gidilecek çok yolumuz var. Seçimde bir belediye başkanına değil, şehrin geleceğine, yollarına ve aydınlık yüzüne destek verdiniz. Bu destek hiçbir şekilde sonuçsuz kalmayacak. Sorunları tek tek ve birlikte çözeceğiz.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00