Milletvekilinden sendika binasında inceleme

Milletvekili Türkoğlu, seçim bölgesi Dörtyol´da hizmete açılması hazırlığı süren Dörtyol Memur-Sen Temsilciliği binasında incelemede bulundu.

SİYASET 17.01.2018 16:49:15 0
Milletvekilinden sendika binasında inceleme

Türkoğlu´nun incelemesinde Dörtyol Memur-Sen Başkanı Mustafa Düzenli de bulundu. Dörtyol´un Sanayi mahallesindeki Körfez Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin himayelerinde açılan Körfez Kitap Kafeyi de ziyaret eden milletvekili Türkoğlu, cafede Erzin Memur-Sen Başkanı Cihat Kurt , Dörtyol Memur-Sen Başkanı Mustafa Düzenli, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Dörtyol Egitim Bir-Sen Başkanı Ahmet Aydın, Dörtyol İyilik- Der Başkanı Mehmet Fatih Şit, İnsan ve Medeniyet Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Yedikaya, Dörtyol Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ali Ekber Türkoğlu, Erzin Körfez Derneği Başkanı İhsan Ünal, Dörtyol İlim Yardımlaşma ve Aile Derneği Başkanı Mehmet Aydın, Dörtyol Osmanlı Ocakları Başkanı akup Kara, Dörtyol İHH Temsilciliği Gönüllüsü Beytullah Ergül, AKP Dörtyol eski ilçe başkanı Osman Görgen, Dörtyol Körfez Derneği Başkanı Osman Öz ve Körfez-Der üyeleiyle biraraya geldi.

Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, partisi AKP´nin Hatay İl Başkanlığına atanan İbrahim Güler ile Erzin ilçe yönetimini de ziyaret etti. Güler ve AKP Erzin yönetimine başarı dileyen, yöresel sorunlara ilişkin sohbette bulunan Milletvekili Türkoğlu´nun ziyaretlerine AKP Dörtyol İlçe Başkanı Yasin Taşar ve yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Erzin AKP ilçe teşkiatının yeni binasına geçmesi nedeniyle yapılan ziyarette, partinin ilçe kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri de bulundu. Erzin AKP´ye binayı Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek´in tahsis ettiği belirtildi.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00