Şehit Gülşah Güler Demokrasi Futbol Turnuvası

15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı´na yapılan saldırıda şehit düşen Kırıkhanlı Özel Harekât Komiser Yardımcısı Gülşah Güler onuruna düzenlenen futbol turnuvasının final maçı oynandı.

15.11.2017 10:08:46 0
Şehit Gülşah Güler Demokrasi Futbol Turnuvası

 

Öğretmenevi ve Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Futbol takımları arasındaki final maçını, rakibini 2-1´lik skorla yenen Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı kupanın sahibi oldu.
Antakya Atatürk Stadında Hatay İl Emniyet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli arasında düzenlenen karşılaşmayı Hatay Valisi Ata, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile kurum müdürleri de izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan turnuvanın final maçında şehitlerin ruhuna dua edildi. Mehteran takımının gösterisi sonrası konuşan Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Tekne, devlete karşı kalkışılan hain darbe girişimi sebebiyle zor günler yaşayan tüm kurumların birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde, her türlü aktivitelerinde yanlarında bulunan valinin katkılarıyla turnuvayı düzenlendiğini ifade etti. Tekne, 'Kurumların iş yükü stresinden bir nebze uzaklaşması, sporun kardeşlik ve birleştirici yönünün pekiştirilmesi amacıyla düzenlediğimiz turnuvaya şehit kardeşimizin isminin verilme fikri cezaevi müdürümüze aittir. Bu fikrinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu turnuva vesileyle de Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemiz için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimiz ve 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularımızla bir kez daha anıyoruz' diye konuştu.
Vali Ata, Şehit Gülşah Güler Demokrasi Futbol Turnuvası´na katılan takımların temsilcileri ile turnuvaya katkı sununlara teşekkür plaketi verdi ve ardından şehidin annesi Emine Güler ile birlikte başlama vuruşunu yaparak, takımlara başarı diledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22