Şehit ailelerine ziyaret

Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AKPİskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, kentin mahallesinde oturanşehit ailelerni ziyaret etti.

İSKENDERUN 20.03.2018 21:09:31 0
Şehit ailelerine ziyaret

 

Karasayar, dingil ve Bilgili, şehitler Ferhat Gedik ve Fatih Yonca´nın Bekbele mahallesinde oturan ailesi, şehit Ali Çıracı´nın Akçay mahallesindeki ailesini, şehit Kürşat Can´ın Modern Evler mahallesindeki ailesini zeyaret etti.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazi olan vatan evlatlarına ne yapsak minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Onlar bizler için, vatan için canlarını veda ederken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. Belediye olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız. Vatanımızda rahatça yaşıyorsak bunları şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların aileleri de bizlere emanettir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehit ailelerinin talep öneri ve görüşleri de alıyor hızlı bir şekilde gerekli işlemler yapılıyor” dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00