Savaş: Sizden sadece biraz sabır bekliyoruz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Karaağaç Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Savaş´a toplantıda Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da eşlik etti.

25.12.2017 09:43:21 0
Savaş: Sizden sadece biraz sabır bekliyoruz

 

Arsuz´a yapılan alt yapı ve içme suyu hatları hakkında bilgi veren Savaş, “HBB olarak daha iyi hizmet yapabilmek için imkanlarımızı maksimum seviyede kullanmaya devam ediyoruz. Çok zor şartlarda fazla iş yapmaya çalışıyoruz. Bizler sizlerin de desteğinizin farkındayız. Kanalizasyon çalışmalarımız için şu anda yol çalışmalarımıza ara verdik. Önümüzdeki günlerde kanalizasyon ve doğal gaz çalışmalarının ardından yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Arsuz halkının kanayan yarası olan kanalizasyon sorununa çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sizden sadece biraz sabır bekliyoruz” dedi.
Culha da, “Arsuz genel anlamda gerekli yatırımları alıyor. Bu yüzden Savaş´a çok teşekkür ediyoruz. Karaağaç´ın iki problemi vardı; biri alt yapı diğeri ise elektrikti. Coğrafyanın çok geniş olması sebebiyle projelendirme çalışmaları biraz uzun sürmüş olsa da başkanımızın takibi ile çalışmalar en kısa zamanda gerçekleştirilmeye devam edecek. HBB tarafından İskenderun´a yapılacak olan spor kompleksi ile ilgili de çalışmalar devam ediyor, en kısa zamanda yepyeni bir spor kompleksini İskenderunlu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22