Şanverdi, sorun dinledi

Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatile girmesi üzerine seçim bölgesi Reyhanlı´da mahalle ziyaretinde bulundu, çözümü için vatandaşın sorunlarını dinledi ve sohbet etti.

SİYASET 4.08.2021 19:55:39 0
Şanverdi, sorun dinledi

Antakya/SES

Milletvekili Şanverdi´nin ziyaretlerine ilişkin yapılan açıklamada, 'Reyhanlı´nın Beşaslan, Kuletepe, Nergizli, Varışlı, Öz Kurtuluş, Karacanlık, Kumtepe, Suluköy, Ahmetbeyli, Paşahöyük, Uzunkavak ve Uzunköy Mahallelerini ziyaret ettik. Ziyaretlerde hem mahalle muhtarlarıyla hemde hemşehrilerimize bir araya gelerek görüş, talep ve önerileri doğrultularında istişarelerde bulunuyoruz. İletilen sorunları ilgili bakanlıklara iletiyor ve yerinde çözüm üretiyoruz. Çiftçilerin yabancı uyruklu vatandaşların adına bulunan arazileri ecrimisil yoluyla ekerek alamadığı desteklemelerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´u arayarak, talepte bulunduk. Bakan Kurum, yönetmenlik değişiklik çalışmalarının başlatılacağını ve değişiklik ile yaklaşık 10 bin çiftçi ve 100 bin dekar arazi desteklemeden faydalanabileceğini söyledi' ifadesine yer verildi.
Milletvekili Şanverdi, Altınözü ve Kumlu´da da ziyaretlerde bulunacaklarını belirtti ve borcu nedeniyle elektriği kesilen Yarseli Sulama Birliği´nin talebiyle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile görüşerek yapılan çalışmalar neticesinde yeniden elektrik verileceğini ve bölge çiftçilerinin mağduriyetinin giderildiğini de ifade etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90