Rhossus Antik Kent Projesi ödülünü aldı

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Ardahan´da gerçekleşen “Şehir Ödülleri Türkiye 2020” organizasyonu ödül törenine katıldı.

GÜNCEL 24.02.2021 19:05:28 0
Rhossus Antik Kent Projesi ödülünü aldı

Şehir Ödülleri Türkiye 2020 organizasyonunda yapılan değerlendirmeler sonucunda, jüri üyelerinin takdiri ile Arsuz, DOĞAKA başvurusu ile “Yılın Şehir Estetiği Projesi” ödülüne layık görüldü. Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi ve DOĞAKA ortaklığıyla gerçekleşen proje ile “Yılın Şehir Estetiği Projesi” ödülünü almaya hak kazandı.

4 ödül Hatay´ın oldu

Şehir Ödülleri Türkiye 2020 organizasyonu için Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı DOĞAKA tarafından yapılan başvurular sonucunda; Hatay Gastronomisi Yılın Gastronomi Şehri Ödülünü, Arsuz Sokak Sağlıklaştırma Projesi Yılın Sosyal Altyapı Ödülünü, Hatay Samandağ Vakıflı Köyü Yılın Köyü Ödülünü ve Çok Kültürlü Samandağ İlçesi Yılın İlçesi Ödülü almaya hak kazanmıştı,

Ardahan da gerçekleşen ödül törenine katılan Başkan Güven, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Güven, “Belediye Başkanı olarak burada bulunmaktan onur duymaktayım. Ödüller tabiki bir onurdur. Ama bizleri daha çok teşvik eder. Daha çok çalışmaya sevk eder. Arsuz 2014 yılında kurulmuş bir ilçe. Hatay´ın 70 km sahiline sahip olan, Akdeniz´in bir ilçesi. 8 belde ve 26 köyden oluşmaktadır. Bu nedenle çok dağınık bir nüfus mevcuttur. Bu da hizmetin daha da zor olmasını sağlıyor bizim için. Ama bu gibi projelerde hem Arsuz´u güzelleştireceğiz, hem de daha çok çalışıp projeler üreteceğiz.
Bu proje tabiki ortak çalışmayla oluşmuştur. Başta Arsuz Kaymakamlığı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve Arsuz Belediyesi işbirliği ile hazırlanmış, projelendirilmiş ve hayata geçirilmiştir. Finansı DOĞAKA ve Arsuz Belediyesi tarafından sağlanmış ve proje koordinatörlüğü Arsuz Kaymakamlığı tarafından yapılmıştır. Bu nedenle emeği geçen tüm kurumlara Arsuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Ardahan´ın 100. Yılında burada bulunmaktan onur duyuyorum, kutlu olsun” dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,79% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2423,63% -0,84
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49