"Rekor oyla" destek istedi

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Kırıkhanlı hemşehrilerinin 31 Mart’ta fire vermeden evlatlarının yanında olmalarını istedi.

SİYASET 26.03.2024 13:47:00 0

"Rekor oyla" destek istedi

İskenderun/SES

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Kırıkhanlı hemşehrilerinin 31 Mart’ta fire vermeden evlatlarının yanında olmalarını istedi. Öntürk, araya fitne sokanlara inat 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerinden destek istedi. 

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik ile birlikte Karataş, Dere, Kurtlusoğuksu ve Delibekirli mahallelerini ziyaret eden Öntürk, rakiplerinin vatandaşları iş vaadiyle kandırma girişimlerinin olduğunu ifade etti ve 15 bin TYP’linin olduğu, belediyelerde yüzlerce çalışanın olduğu ortamda hiç kimsenin alın teri üzerinden siyaset yapmadıklarını söyledi. Öntürk, "Hatay’ı ayağa kaldırmak gibi tarihi bir süreç, bu ilçenin evladına verildi. Sizin kardeşiniz, büyükşehir belediye başkanlığı için, bir başka kardeşiniz de ilçe belediye başkanlığı için yarışıyor. Şu an anketlerde Ömer Erdal Çelik yüzde 57 ile önde. Ancak çatlak sesler de var. Bu görev Kırıkhan’ın evlatlarına verildiyse, Kırıkhanlı hemşehrilerimizin de bize firesiz destek olmasını istiyoruz. Devletimizin çok güzel çalışmaları var. Yatırımlar devam edecek. Biz de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Kırıkhan Belediyesi başkanları olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Sizlerden 31 Mart’ta tam destek vermenizi ve Hatay’ın ayağa kalkmasında pay sahibi olmanızı rica ediyorum" diye konuştu. 

Hatay Milletvekilleri Yayman ve Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz ve Cumhur İttifakı Kırıkhan adayı Ömer Çelik'in de katıldığı iftarda konuşan Öntürk, 10 yıldır kente hizmet etmeyen HBB yönetiminden kurtulmalarına az gün kaldığını söyledi. Kırıkhan’dan rekor oy beklediğini belirten Öntürk, Hatay’ın her köşesinin su, yol, altyapı problemleri ile boğuştuğunu, bu sorunlardan en fazla Kırıkhanlıların bedel ödediğini, 31 Mart’ın Hatay halkına çile çektirenlere bedel ödetme günü olduğunu ifade etti. Öntürk, "31 Mart’ın ardından şehri inşa ve ihya edeceğiz. 10 yıldır hizmet etmeyen bir yapıya karşı vereceğimiz mücadelede rabbim bizleri muzaffer kılsın, Allah birliğimizi bozdurmasın. Sizlerden Kırıkhan’ın bir evladı olarak evladınıza, kardeşinize sahip çıkmanızı, bizleri Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde rekor oyla desteklemenizi istiyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: "Rekor " destek istedi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19