'Projelere bir yıllık bütçe yeter'

´Cumhur İttifakı´ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP´li İbrahim Güler, HBB´nin son zamanda yaptığı ihalelelere ilişkin, 'Kanuni olarak kılıfına uydurabilir.

SİYASET 28.03.2019 09:58:29 0

Antakya/SES

 Ancak aradaki rakamsal uçurum farkların olduğu yandaşlara peşkeş çekilen ihalelerin hesabını tek tek soracağız. ben geldiğim gün bunlar hakkında soruşturmaları başlatırım. Çünkü bu halkın parasını kimsenin çarçur etmesine müsaade etmem' dedi.
Seçim çalışmalarını toplantı ve ziyaretlerle sürdüren AKP´li Güler, 20 kişilik uzman bir ekiple Hatay´ı Akdenizin incisi yapacak mega projeler hazırladıklarını ve bunun için sadece büyükşehirin bir yıllık bütçesi gibi rakamlarla yapacaklarını ifade ederek, projelerinin www.Hatayak projeler.com sitesinden görülebileceğini söyledi. AKP´li Güler, şunları söyledi: “CHP´li Lütfü Savaş, proje lansmanı yaptı. Akılda kalan konuşulan tek bir projesi var mı? Soranlara ´önce huzuru sağlayalım hizmet sonra gelir´ diyenSavaş´a soruyorum sen emniyet müdürü müsün? Senin görevin bu mu? Sen hizmet için oradasın, huzur senin işin değil. Sen zaten vazifeni yapsan bu millete layık olduğu hizmeti gerçekleştiren Hatay huzur bulur. Bastığı afişler kadar keşke hizmet getirebilseydi. Teksas ve Brezilya´dan birebir kopya proje çalıp bu milletin aklıyla oynuyor. Madem çaldın bari yap. Yine de birşey yaptı deriz en azından'
Seçim kampanyamın giderleri tamamen kendi öz kaynaklarımla yaptığını, hiç kimseye tek kuruş diyet borcum olmadığını anlatan Güler, 'Ancak Lütfü Savaş seçim kampanyasını HBB bütçesinden yapıyor. Hatta HATSU kaynaklarını da kullanıyor. HATSU işçileri maaşlarını alamazken seçim kampanyalarına aktarılan bütçenin de hesabı sorulacaktır' diye konuştu.
Arsuz´da düzenlenen, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, ittfakın Arsuz Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP´li Necim Bozkurt ile il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantılarda da konuşan AKP´li Güler, 'Oy verseniz de vermeseniz de tüm Hatay hizmete doyacak. Çünkü Hatay bizim sevdamız' dedi. Karaağaç mahallesindeki toplantıda şöyle konştu: 'Belediye hizmetleri lutüf değil Bblediye başkanının asli görevidir. Ne yazık ki bu millet beş yıldır bu zihniyetten çok çekti. Oy veren de hiçbir hizmet alamadı. Ben inanıyorum ki çantada keklik gördükleri ancak hiç hizmet götürmedikleri vatandaşlar da 31 Mart´ta sandıkta gereken dersi verecektir. Biz Cumhur İttifakı´na oy versin veya vermesin tüm vatandaşlarımıza tüm ilçelerimize hizmet götüreceğimizin sözünü veriyoruz. Çünkü biz Hataylıyız, Hatay´ı seviyoruz. Antakya´yı İskenderun´u imar ederken Samandağ´ın Arsuz´un bu terkedilmişlik haline gönlümüz razı gelir mi? Biz millete efendi olmaya deil hizmetkar olmaya geliyoruz.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38