Proje üreten derneklere destek sözü

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, sosyal proje üreten derneklerin yanında olacaklarını, onların bu projelerini destekleyeceklerini ifade etti.

SİYASET 26.03.2024 13:58:00 0
Proje üreten derneklere destek sözü

Proje üreten derneklere destek sözü

İskenderun/SES

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, sosyal proje üreten derneklerin yanında olacaklarını, onların bu projelerini destekleyeceklerini ifade etti. 

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve yönetimi, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte kentte faaliyet gösteren Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulunan Ceylan, sosyal projelerde fedakarlık yaparak geleceğimiz olan çocuk ve gençlere umut olduklarını ifade etti ve "Her zaman yanınızda olacağız" dedi. Ceylan, "Elini taşın altına koyan dernekleri ayakta tutmak için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapmak boynumuzun borcudur. Makama gelmek, gelmemek değil, şu an ne gerekiyorsa üstümüze düşeni yapmalıyız. Söz veriyorum, çocuklara, gençlere ayni ve nakdi ne gerekiyorsa en yakın zamanda yapacağım" diye konuştu. İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan, dernek üyelerine birer adet Nutuk kitabı da hediye etti. Çakmaklı da dernek olarak bir çok sosyal proje yaptıklarını ve 25 çocuğa burs verdiklerini belirtti.

İskenderun İyi Parti adayı Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinde de yöre halkıyla buluşmaya ve seçilmesi halinde yapacaklarını anlatmaya devam ediyor. Ceylan, "Mahallelerde vatandaşların gösterdiği yakın ilgi 31 Mart zaferimizin ayak sesidir. Allah'ın izni ile seçimden zaferle çıkacağız" değerlendirmesini yaptı.


Anahtar Kelimeler: Proje üreten derneklere destek

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19