Parkta 23 Nisan şenliği

İskenderun/SES

İSKENDERUN 24.04.2024 09:26:00 0
Parkta 23 Nisan şenliği

İskenderun Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması kapsamında Ziraat Parkta şenlik düzenledi. Kızılay ve gönül mutfağının da destek verdiği şenliğe ebeveynleriyle birlikte katılan yüzlerce çocuk, bayramda eğlendi. Şenlikte 5 bin kişiye ikramda bulunulduğu belirtildi.

23 Nisan Şenliğine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, belediye başkanı Mehmet Dönmez, Belen kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, jandarma komutanı binbaşı Yusuf Yıldırım, ilçe emniyet müdür yardımcısı Murat Demir de katıldı.
Şenliğe katılan İskenderun Kaymakamı Demiryürek, "Sizlerle beraber, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinci ve mutluluğu içeresindeyiz. Akdeniz’in en büyük doğal parkı olan ve çok yakın zamanda hizmete açtığımız Ziraat Parkta çocuklara bu muhteşem etkinlikte bir aradayız. 23 Nisanların burada kutlanmasının bir gelenek olmasını diliyorum” diye konuştu. 

İskenderun Belediye Başkanı Dönmez de "Çocukların yüzünü güldüreceğiz, insanların yüzünü güldüreceğiz, kadınların yüzünü güldüreceğiz, demiştik. 1 Nisan’dan itibaren İskenderun’un, yüzünü güldürmeye başladığımızı düşünüyorum. İskenderun’da bütün yüzler gülene kadar çalışmalarımız devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemize, bölgemize kutlu olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocukları ilgilendiren kısmıyla bir güne haiz değil. Türkiye’de örnek olabilecek çocuklara özel etkinlikler, bugünden sonra her fırsatta dile getireceğiz. Bunların zamanı konusunda arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bnları zaman aralıklarıyla beraber yaz şenliklerine başlayacağız, yaz kamplarına başlayacağız. Su sporu etkinliklerinden, ilk defa İskenderun’da çocuklarla beraber göreceğiz. Bunların tamamı bir planlama dahilinde kısa sürede İskenderun’a sürprizlerimiz olacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: Parkta Nisan şenliği

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00