Onlar belediyecilik yapamaz

DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, öncek akşam kentin Çay mahallesinde miting düzenledi, kentteki esnafı gezdi ve destek istedi.

SİYASET 23.03.2019 10:13:03 0
Onlar belediyecilik yapamaz

Nesrin Geyik/İskenderun

Çay mahallesinin bir zamanlar berbat bir yer, insanların geçemez bir durumda olduğunu ve kendisnin belediye başkanlığı döneminde mahallenin düzeldiğini ifade eden Aslan, 'Çay mahallesini yeniden düzene soktuk. Bir bulvar açtım. Benden sonra bir bulvar dahi açamadılar. Her gittiğim mahallede soruyorum, ´benden sonra geçen 10 yılda mahallenize ne yapıldı´, diye hepsi bir şey yapılmadığını söyledi. Çay mahallesine de soruyorum benden sonra ne yapıldı? İçme suyunu Payas´a kadar getirdim, ama daha buraya getiremediler. Arıtma tesisi kurdum üstüne fabrika kuruyorlar. Biri de belediye başkan adayı. Ağabeyi Varlık Fonunda ülkenin varlıklarını satmakla yetkili, kardeşi de burada belediye yönetecekmiş. Ne cumhur ne de millet ittifaklarının adaylarının kişilikleri ile bir sorunum yok. Bu memleketin çocukları. Ama belediyecilik yapamazlar. Öğrenene kadar beş yıl geçer. Ben de demir üretemem, doktorluk yapamam. Ama iyi bir belediyeciyim. Kalabalıkta kadınların yoğunluğunu görüyorum. Zaten bana seçimi siz bayanlar kazandıracaksınız. Her gittiğim yerde söylüyorum, benim hakkımda iftiralar yalanlar uyduruyorlar. Sakın inanmayın. Telefon numaramı veriyorum hakkımda ne duyarsanız beni arayın sorun. Seçim günü de bildiri dağıtıp çekildiğim yalanını uydururlar. Çok çekilmek istiyorlarsa buyursun onlar çekilsin. Biz Allah´ın izni ile seçimi kazanacağız. İskederun ittifakı sizin ittifakınız. Ankara´dan tayin edilen adaylarla bu memleket yönetilmez' dedi.
Kentte esnaf gezisi de yapan DP İskenderun Belediye Başkan adayı Aslan, 1 Nisan´da İskenderun ittifakının kazanacağınıi ifade etti. Aslan, 'Seçimlere oy bölmek için girdiğimi söyleyenler bugün zora girdiler. Tüm kamuoyu anketlerinde büyük farkla önde çıkıyoruz. Bu da bazılarını rahatsız ediyor. Bu yüzden atmadıkları iftira ve yalan kalmadı. Bu yalanlara inanmayın. Algı yaratarak seçim kazanacaklarını düşünüyorlar. Seçim algı yaratarak, iftira atarak kazanılmaz. Seçim kazanmak için önce gönülleri kazanmak gerekir. Biz İskenderunlularla bir gönül bağı kurduk. İskenderun ittifakı, İskenderun halkının ittifakı. Kendi ittifaklarına sahip çıkan bu şehrin güzide insanları hem Ankara´ya hem de Antakya´ya büyük bir ders verecek. 1 Nisan´dan itibaren İskenderun yeni bir döneme girecek. Kaldığımız yerden devam edeceğiz' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00