Muhasebecilere ´e-uygulama´ semineri

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, kentteki üyelerine yönelik 'E-uygulamalar ve vergi yasalarındaki değişiklikler” konulu seminer düzenledi.

GÜNCEL 15.11.2019 10:54:31 0
Muhasebecilere ´e-uygulama´ semineri

Nesrin Geyik/İskenderun

 Seminerde, Serbest muhasebeci Mali Müşavirlik Belgesi ve ruhsatı almaya hak kazanan Turgut Kasal ve Eser Yeşile´e belgeleri verildi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve çok sayıdaki mali müşavir ile muhasebecinin katıldığı İTSO´daki seminerde konuşan eğitmen İnci Salcı, katılımcılara 'E-uygulamalar ve vergi yasalarındaki değişiklikler” bilgi verdi. İSMMMO Eğitim Müdürü Şalcı, 1 Ocak ve 1 Haziran sonrası yürürlüğe girecek uygulamalardan 'e-fatura ve özellikli konular, e-defter ve özellikli konuları, e-arşiv fatura, 5 bin ve 30 bin üzeri faturaların durumu, e-serbest Meslek makbuzu ve özellikli konuları ile e-uygulamalardaki diğer özellikli konular hakkında bilgi verdi.
Seminer konuşmacısı İnci Şalcı´ya verdiği plaketle teşekkür eden sonunda ise, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yıldırım da, meslektaşlarının güncel bilgiler konusunda eğitime katılmasını önemsediklerini ifade etti. Oda olarak üyelere yönelik eğitimleri sürdüreceklerini anlatan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yıldırım, 'Mevzuatların her geçen gün güncellendiği mesleğimizde bizler de teknolojiyi yakından takip etmek ve meslekle ilgili bilgilerimizi sürekli yenilemek durumundayız. Bu nedenle eğitimler devam ediyor ve edecek' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00