Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

.

GÜNCEL 27.03.2024 16:59:00 0
Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

İskenderun/SES

Gazetecilerin ihtiyaç duyabilecek donanıma sahip Mobil Basın Evi aracı ve uzman ekibi, 31 Mart Pazar 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde gazetecilere ücretsiz hizmet verecek. Gazeteci Erhan Karadağ'ın yönetimindeki Mobil Basın Evi aracında, teknik uzman ekip olarak Ayşe Gültekin ve Alican Sağın görev yapıyor. Mobil Basın Evi aracında görev yapan gazeteciler, SES'e yaptığı ziyarette çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ankara Gazeteciler Cemiyetinin uluslararası bir proje kapsamında oluşturduğu Mobil Basın Evi aracı, dün geldiği Hatay'ın Antakya ilçesinde hizmet verdi, bugün de Dörtyol'da bir gazetecinin yayınında kullanılacak. Mobil Basın Evi aracı, yerel seçimler nedeniyle yarına kadar Hatay merkezli olmak üzere deprem bölgesinde hizmet verecek tüm gazeteciler ücretsiz hizmet talebi için başvurabilecek. 

Gazeteciler aracı Antakya ve Dörtyol'da kullandı

Deprem bölgesindeki seçmenin nabzını tutmaya çalışacak gazetecilere ücretsiz olarak hizmet vermek için Hatay'a gelen Gazeteciler Cemiyeti’nin mesleki destek aracı Mobil Basın Evi aracı, Antakya'da bir gazetecinin yeler seçime yönelik belgesel-röportaj çalışmasında kullanılırken, bugün de Dörtyol'da bir gazetecinin adaylarla yapacağı ortak toplantıda kullanılacak. Uzman ekip takviyeli Mobil Basın Evi aracını kullanmak isteyen gazeteciler, yarına kadar info@gc-tr.org adresine hizmet talebinizi iletebilecek.

Araç, pazar akşamı Antakya'da olacak

Ankara Gazeteciler Cemiyetinin Mobil Basın Evi aracı, yerel seçimin yapılacağı 31 Mart Pazar akşamı da haber geçmek ve röportaj yapmak isteyen gazeteciler tarafından kullanabilecek. Mobil Basın Evi aracında, gazetecilerin ihtiyaç duyduğu, kamera, mikrofon, ışık, uydu interneti gibi ekipmanların yanı sıra uzman ekibi tarafından çekim, kurgu ve montaj desteği de sağlanıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19