Milli yelkencilerin ziyareti

Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonasında dereceye girerek madalya kazanan İskenderunlu milli sporcular Firdevs Yeğin ve İrem Sütlü, antrenörleri Gökhan Durkal ile birlikte İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel´i ziy

SPOR 6.12.2019 10:37:18 0
Milli yelkencilerin ziyareti

Orhan Yıldız/İskenderun

Milli sporcular Sütlü ve Yeğin, ziyarette şampiyonadaki mutluluklarını İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel´le paylaştı.

Ziyarete kupa ve madalyalarıyla gittiler
Optimist kızlarda Türkiye Şampiyonu olan İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü sporcusu ve milli sporcusu Firdevs Yeğin ile laser 4.7 sınıfında kızlarda Türkiye üçüncüsü olan İrem Sütlü, ziyaretlerinde madalya ve kupalarını da bulundurdu. İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübünün antrenörü Gökhan Durkal da Gündel´e yapılan ziyarete katıldı.

'İskenderun, rüzgârıyla yelkende başarıya imza atıyor'
Milli sporcuları makamında kabul eden ve başarılarından dolayı sporcuları kutlayan İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Gündel, 'Bu başarılar, İskenderun´a değer katmaktadır. İskenderun, rüzgârıyla yelken sporunda birçok başarıya imza atıyor. İskenderun Yelken ihtisas ve Su Sporları Kulübü antrenörü Gökhan Durkal ve sporcu arkadaşlarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Burada birçok milli sporcu yetişiyor ve ülkenin her tarafında yapılan şampiyonluklarda İskenderun´un gururu oluyor. Bizleri bir kez daha mutlu eden sporcuları tebrik ediyorum, bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar diliyorum. İnşallah bu defa Avrupa, dünya şampiyonu olurlar' değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonada 560 sporcu yarıştı
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından İstanbul Büyükçekmece Yelken Kulübünün ev sahipliğinde yapılan Türkiye Şampiyonasına optimist ve laser sınıflarında katılan 560 sporcu yarışmıştı.

 

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2506,57% 0,25
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00