Madde bağımlılığına bisikletli protesto

Uyuşturucuya karşı bisiklet sürerek tepkilerini dile getiren Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı´nın etkinliği Milli İrade Parkı´ndan başlanarak Kapalı Spor Salonu, Atatürk Caddesi ve başlangıç noktasında son buldu.

1.08.2017 10:49:39 0
Madde bağımlılığına bisikletli protesto

 

Bisiklet sürüş etkinliğinin ardından yaptığı basın açıklamasında Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, uyuşturucuya verilen paraların terör örgütlerine maddi kaynak olarak gittiğini söyledi. Uyuşturucu ve bağımlılığın yakıcı bir sorun olarak günlük yaşamımızda yer aldığına dikkat çeken Taşçı, uyuşturucuya karşı cephe açtıklarını belirtti.

“Tükenmemiş umudumuz var”
Taşçı, şunları ifade etti: “Ölüm haberleriyle dünya kamuoyunda yankı bulan ve bunca mücadeleye rağmen kullanım oranları giderek artan uyuşturucu maddeler ve madde bağımlılığı en can yakıcı sorun haline gelmiştir. Uyuşturucuya verilen her para terör örgütlerine maddi kaynak sağlamaktadır. Bu caniler gözlerini tertemiz gençliğimize dikmiş ve geleceğimizi karartmayı hedeflemiştir. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey´in talimatıyla yeni cephemizin adı ´Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Savaştır´. Toplumda kangren haline gelmiş madde bağımlılığı konusunda bizler gençlerimizin maddenin esiri olmaması için yoğun gayret göstermekteyiz. Kıymetli Türk Gençliğinin damarlarındaki asil kanı kirletmesine kayıtsız kalamayız. Tarihi ve kültürel kökleri hala canlı olan, mensup olduğu ahlaki değerleri bir şekilde korumayı başarmış Türkiye´nin geleceği olan gençlerini de koruması elzemdir. Bizim hala gidilecek yolumuz, tükenmemiş umudumuz, gerçekleştirilecek ülkülerimiz var.”


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04