Lütfü Savaş, mesajla veda etti

İskenderun/SES

HATAY 25.04.2024 12:40:00 0
Lütfü Savaş, mesajla veda etti

CHP adayı olarak katıldığı 31 Mart seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybeden Lütfü Savaş, sosyal iletişim sitesinden yayımladığı mesajla veda etti. Savaş, partisinin 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin ilçelerdeki seçim kurulları, Hatay İl Seçim Kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yaptığı itirazlardan sonuç alamayınca, 2.569 oy farkıyla Cumhur İttifakı adayı AKP'li Mehmet Öntürk karşısında kaybetmişti.

“Önce huzur şiarıyla yola çıktım”

Sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, Hataylılar ve Hatay sevdalılarına seslenen Lütfü Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim ve sevgili Hatay sevdalıları, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan Hatay'ımızda bir dönem (Antakya) İl Belediye Başkanlığı ve iki dönem Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini büyük bir onur ve görev bilinciyle yerine getirdim. Önce huzur şiarıyla yola çıktığım bu yolda Hatay'ımızın her noktasına hizmet etme gayreti içinde oldum. Şehrimizi daha güçlü, daha yaşanabilir kılmak ve sadece ulusal değil, uluslararası düzeyde hak ettiği yere ulaştırmak için büyük bir kararlılıkla durmadan çalıştım. Bu süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşunu gerçekleştirdik, birçok önemli alt ve üst yapıyı ve birçok projeyi hayata geçirdik. Spordan kültürüne, tarımsal zenginlikten endüstriyel değerlerine, medeniyet birikiminden tarihine ve insanına sahip çıkarak bütüncül kalkınmayı hedefledim. Yolum daima Atatürk felsefesi ve bilimin aydınlattığı yol oldu. Başarılarımızda emeği geçen başta kıymetli Hataylı hemşerilerim olmak üzere, bana inanan ve bu yolda benimle birlikte yürüyen herkese, kurumlara ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.”

Savaş, paylaştığı mesajında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkez yöneticileri, eski ve mevcut milletvekil, tüm siyasi parti üyeleri ve seçmenlere, CHP'nin il ve ilçe örgütleri ile parti emekçilerine de şükranlarını sunup, teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Lütfü Savaş mesajla

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00