Listeler bugün askıda

CHP´de kongre takvimi başladı

SİYASET 21.10.2019 11:02:12 0
Listeler bugün askıda

Sadet Berkyürek/İskenderun

Cumhuriyet Halk Partisi´nde kongre süreci başladı. Bugünden itibaren listeler parti ilçe merkezlerinde askıya çıkartıldı. İskenderun´da da 4 bin 724 ismin yeraldığı üye listesi 27 Kasım´a kadar askıda kalacak.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, üye güncelemesiyle ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek üye listelerinin bugün saat 09.00´dan itibaren askıya çıkartıldığını söyledi. Geçtiğimiz yönetim kurulu toplantısında da gerekli görevlendirmelerin yapıldığını hatırlatan Başkan Mansuroğlu, “21 Ekim tarihi itibariyle listeleri askıya çıkartıyoruz. 27 Ekim´e kadar askıda kalacak. Daha sonra itiraz süreleri var. İlçe olarak itirazların değerlendirilecek. Kimsenin hakkının kaybolmaması için bir çalışma ve çağrımız var. Üyelerimiz gelsin isimlerini incelesinler istiyoruz” dedi.

150 üyenin bilgisi eksik
Genel merkezden ulaşan listede 4 bin 724 adresi tespitli üye listesi yanında 150´ye yakın adresi belli olmayan ismin de listede yeraldığını, askı süresi içinde isteyen kişinin bilgilerindeki eksiklikleri inceleyerek tamamlamasını ve varsa itirazlarını ilçeye yapmasını isteyen Başkan Mansuroğlu, “Üye olup da listede adresini bildirmeyen ya da adres değişikliğini bildirmeyen üyelerimiz var. Onlarla da ilgili bir çalışma başlattık. 4 bin 724 adrese dayalı tespit yapılmış üyemiz bulunuyor. Biz hiç kimsenin hakkının kaybolmaması yönünde bir çalışma içerisindeyiz. Herkesin kendi üyeliğine ve kimliğine sahip çıkması yönünde elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Delege tespiti 7 Kasım´da
Delege tespitlerinin 45 mahallede 7 Kasım´da yapılacağını kaydeden Başkan Mansuroğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Demokratik bir şekilde de delege tespitinin yapılması konusunda biz ilçe örgütü olarak bütün çalışmaları, hazırlığımızı yaptık. Geçen yönetim kurulu toplantımızda görevlendirmeler ve kararlar alındı. Bundan sonrasını da zaten artık sandık çözer. Biz iki dönemdir sandıktan çıkan bir örgütüz. Sandığa güveniyoruz. Sonucun en demokratik şekilde sandıktan çıkması yönünde bir karar var, temennimiz de bu. Ama uyuşma sağlanan, sorunsuz mahallelerde de genel anlamda bir konsensus sağlanırsa onların gönderecekleri listelere de saygı duyacağız.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23