Kuyumcu hırsızlığı ´aydınlatıldı´

İskenderun´da bir kuyumcudan çalınan 140 bin lira değerindeki altının şüphelisi belirlendi, Belen ve Kırıkhan´daki aramalarda 1 adet bilezik, 9.790 Türk Lirası, 4.225 Euro, 1.727 dolar, 5 adet captagon ve 2 gram esrar ele geçirildi.

GÜNCEL 29.06.2022 16:04:43 0
Kuyumcu hırsızlığı ´aydınlatıldı´

İskenderun/SES

 Valilik, şahsın bilezikleri satarak nakide çevirdiğinin anlaşıldığını açıkladı.
Hatay Valiliğinden yapılan ´basın bilgi notu´ açıklamasında,'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince işyerinden hırsızlık şüphelilerinin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İskenderun´da bir kuyumcuda meydana gelen 140.000 lira değerinde 7 adet bilezik çalınması olayı ile şüphelisinin M.Y. olduğu tespit edilmiştir. Belen´de bulunan bir ikamette ve Kırıkhan´da 31.... plakalı araç içerisinde yapılan aramalarda; 1 adet bilezik, 9.790 Türk Lirası, 4.225 Euro, 1.727 dolar, 5 adet captagon ve 2 gram esrar ele geçirilmiştir. Şahsın bilezikleri satarak nakide çevirdiği anlaşılmıştır. Şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır' ifadesine yer verildi. Valilikten yapılan farklı bir açıklamada da şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince motosiklet hırsızlığı şüphelilerinin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik İskenderun´da yapılan çalışmalar kapsamında faili meçhul üç hırsızlık olayı aydınlatılmış, olayların failleri A.Ş. ile H.A. yakalanmıştır. Şahısların Modernevler Mahallesi´nde bulunan ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet çalıntı motosiklet, 3 adet motosiklet jantı, 1 adet kazıntı motosiklet gövdesi (şase), 1 adet matkap, 1 adet sprial, 1 adet motosiklet benzin deposu, 1 adet motor bloğu, çok sayıda motosiklet parçası ele geçirilmiştir.'

Akaryakıt hırsızlığına 3 tutuklama
Reyhanlı´da akaryakıt kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Reyhanlı´da meydana gelen dört farklı araçtan mazot hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık olayı şüphelilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında A.Y., F.Ç. ile E.Y.´nin olduğu araç Ertuğrulgazi caddesinde durdurulmuş, araçta ve şahısların Esentepe Mahallesi´nde bulunan ikametlerinde yapılan aramada; 440 litre mazot, 4 adet boş mazot bidonu, mazot çekme aparatları ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir' ifadesine yer verildi.

Okuldan 13 soba çalınmış
Farklı bir açıklamada ise 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Antakya´nın Zenginler Mahallesinde bulunan bir ilkokulda farklı tarihlerde meydana gelen iki ayrı kurumdan hırsızlık olayı ilgili olarak olayın şüphelisinin M.G. olduğu tespit edilmiştir. Şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Ele geçirilen 13 adet soba ve 1 adet tüp okul görevlilerine teslim edilmiştir' ifadesine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: Hatay Valiliği hırsızlık

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04