Kuyruk çilesi son bulacak

Bağımsız Sağlık Sen (BASK) Genel merkez yöneticisi ve aynı zamanda BASK Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı olan Metin Yılmaz vatandaşın kuyruk çilesinin son bulduğunu belirtti.

13.12.2017 10:51:08 0
Kuyruk çilesi son bulacak

Berkay Arıkan/İskenderun

 Hatay Devlet Hastanesi Ek Acil Servisi´ndeki çile kuyruğunun mücadeleleri sonucunda artık tarih olacağını açıklayan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; ' Daha önceleri defalarca vatandaşlarımızın acil sağlık hizmetlerinden en üst düzeyde refah içinde faydalanması için mücadelemiz sonunda son buluyor. Hatırlanacağı üzere bu yolda darp dahi edilmiştik. Ama biz o gün de söylediğimiz gibi biz halkımız ve çalışanlarımız için canımızı ortaya koyduk. Bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz dedik. Ne mutlu ki bu haklı davanın sonuçları artık almaya başladık. Artık acil 1 polikliniğimiz 2 hekimden 4 hekime ve 2 poliklinikten 3 polikliniğe çıkartılarak vatandaşlarımız acil hizmetinden faydalanması en hızlı bir şekilde sağlanmaya başlamıştır. Alınan bu önlemlerle 80´lerde görmeye alışık olduğumuz ekmek kuyruğu bekler gibi muayene kuyruğu bekleyen vatandaşlarımızın çilesi son bulmuştur. Hatta artık yöneticilerimiz akşam dahi acil servis ile ilgili bilgiler almak ve varsa bir çözüm bulmak için devreye girmeye başlamıştır. '
BASK ailesi olarak her daim hakkın yanında, doğruları haykırmaya devam edeceklerini belirten Yılmaz, 'Sendikacılık bir köprü vazifesi görerek sorunların çözümü konusunda hareket etmektir. Bu bilinç ile vatandaşlarımız ve özverili sağlık çalışanlarımız arasında yaşanabilecek sorunlarda en aza indirilmiştir. Hatay Devlet Hastanesinin yöneticilerinin bu adımı haklılığımızı ortaya koyduğu gibi takdirimizi de kazanmıştır.' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Kuyruk çilesi bulacak

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29