Konteyner kentte seçim çalışması

Belediye meclis üyesi adayları ve partilileriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren TİP İskenderun adayı Avcı, seçmenlere dağıttığı bildiride yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SİYASET 25.03.2024 22:03:00 0
Konteyner kentte seçim çalışması

 

“İskenderun dürüst kadrolarla ayağa kalkacak”

İskenderun/SES

Seçim çalışmalarını kentteki konteyner kentler ve esnaf ziyaretiyle sürdüren Türkiye İşçi Partisi (TİP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Ali Avcı, kenti dürüst ve liyakatli kadrolarla ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Sorunların iyi niyetli planlamalarla çözülebileceğini söyleyen, İskenderun'u ortak akıl ve katılımcılık anlayışla  birlikte yönetmek istediklerini belirten Avcı, gelişen İskenderun'u oluşturmak için seçimde destek istedi. 

TİP İskenderun adayı Avcı, "İskenderun’un yeniden imar ve ihya edilmeye ihtiyacı var. Bu çok büyük bir sorun. Altyapı zaten batmış gitmiş. Rögarlar çalışmıyor, her taraftan foseptik çıkıyor. Altyapı tıkanmış vaziyette, temizlenmiyor. Havalar tam ısınmadan zararlı atıklar yüzeye çıkmaya başladı. B, insan sağlığını ciddi biçimde tehdit ediyor. Bu durum, son 70 senedir belediyeyi yönetenlerin suçu. Hiç kimse başka bir suçlu aramasın. Geldiler, yönetmeye talip oldular ama yönetemediler. Çaldılar, çırptılar, ihalecilik ve rantçılık yaptılar, adam kayırdılar, liyakatsiz insanları müdür ve sorumlu yaptılar ama memlekete hiçbir hizmet vermeden çekip gittiler" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Avcı: İskenderun için artık değişmek şart  

"Bize gerçekten işi bilen, işi layıkıyla yapabilecek kadrolar lazım. Bize çalmayacak, rantçılık yapmayacak insanlar lazım. temel sorunumuz bu" diyen Avcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yöneticileri seçerken maalesef dürüst ve liyakatli insanları seçmiyoruz. İyi siyaset yapanları, iyi yalan söyleyenleri, iyi vaatte bulunanları seçiyoruz. Yıllardan beri bu böyle. İnsanlarımız kötü değil çok özverili ama biz seçerken en kötüsünü seçiyoruz. 

Türkiye İşçi Partisi olarak, özellikle işçilerin, emekçilerin, yoksul halkın yanında olmak için varız. Barınma meselesi İskenderun’un en önemli sorunlarından biri. İskenderun’un altyapı, ulaşım sorunu var. Bunların depremden önce de vardı. Depremden sonra beş kat arttı. Bu sorunlar ancak nitelikli kadrolarla, bilimsel temelli, iyi niyetli planlamalarla çözülebilir. Biz kenti halkımızla birlikte, meslek odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla yöneteceğiz. Partimizden, bilim adamlarından, üniversitelerden, sivil toplum kuruluşlarında heyetler oluşturacak, İskenderun’u yeniden inşa etmeye, imar etmeye, yoksul halkımızın barınma sorununu çözmeye birlikte başlayacağız. İskenderun için artık değişmek şart diyoruz."


Anahtar Kelimeler: Konteyner kentte seçim çalışması

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19