Kentsel dönüşüm yeniden gündemde

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum öncülüğünde düzenlenen “Antakya´nın Kentsel Dönüşüm Projesi” konulu toplantıya katıldı.

GÜNCEL 25.02.2020 09:42:56 0
Kentsel dönüşüm yeniden gündemde

Antakya/SES

Başkan Yılmaz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen haftalık olağan grup toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara ziyaretinde bir dizi görüşme ve ziyaretlerde bulunduğunu belirtti. Kentsel dönüşüm projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklendiğini, projeye Hatay milletvekililerinin de de destek verdiğini kaydeden Yılmaz, Antakya´nın güzelleştirilmesi, tarihi ve turistik değerlerinin gün yüzüne çıkarılması konusunda çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
İzzettin yılmaz, ziyaretlere ilişkin yazılı açıklamasında AKP Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile “Antakya Tarihi Uzun Çarşı Birinci Etap Restorasyon” çalışmaları konusunda istişare toplantısına katıldığını kaydetti. Başkan Yılmaz, Antakya´nın güzelleştirilmesi, tarihi ve turistik değerlerinin gün yüzüne çıkarılması konusunda çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü ifade etti.
AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, programları çerçevesinde AKP Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal´ı da ziyaret etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38