Kaymakam Sarı´ya ve Culha´ya Karaağaç forması

İskenderun Spor 1967 Spor Kulübü takımını satın alarak yoluna BAL Liginde devam edecek Asuz Karaağaçspor Kulübü yönetimi, destek ziyaretleri kapmasında Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´yı, ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´yı ziy

21.07.2017 10:32:00 0
Kaymakam Sarı´ya ve Culha´ya Karaağaç forması

 

İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak´ın da eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Sarı, İsmail Köybaşı, Selçuk İnan´la birlikte profesyonel liglere oyuncu kazandıran Karağaçspor´u ‘futbol fabrikası´ olarak adlandırdı. Arsuz Karaağaçspor´un hakkettiği yere ulaşması için desteğe hazır olduklarını ifade eden Kaymakam Sarı, bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk boyununu da bulunduğunu kaydetti.
Kulüp yöneticilerini özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Kaymakam Sarı, Karaağaçspor´un yaklaşık 600 sporcusuyla çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini, bunun da özveri ve işbirliği gerektirdiğini kaydetti. Kulüp Başkanı Nevzat İnar, ziyaretin anısına Kaymakam Sarı´ya üzerinde adının yer aldığı kulüp forması armağan etti.

Culha: Spordaki hamleniz sevindirici Kulübün Başkanı Nevzat İnan´ın, desteklerinden ve FİFA standartlarında modernize ettiği Karaağaçspor Tesisleri´nden dolayı çiçekle teşekkür etiği Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yönetimdeki heyecanın Arsuz´u saracağına inandığını belirtti. Culha, “Yapmış dolduğunuz hamleden dolayı sizleri kutluyoruz. Yönetimde ciddi bir heyecan görüyorum. Bu heyecanın bütün Arsuz´u saracağına inanıyorum. Arsuz´u ulusal ligde temsil edecek bir takım oluşturuyorsunuz. Zaten Karaağaçspor´un geçmişteki başarıları da ortada. Karaağaçspor Tesisleri ile ilgili projelendirmeyi yaparken biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile sürekli görüştük. Arsuz´daki tüm amatör spor kulüplerinin kullanacağı ve gençlerimizin geleceğine katkı sunacak olan tesisimizin kulüplerimize, futbolcularımıza ve ilçemize hayırlı - uğurlu olmasını diliyorum' dedi. İnan: Karaağaçspor, bölgeye heyecan katacak Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan da Arsuzlu gençlerin önünü açmak ve başarı çıtasını yükseltmek için BAL Ligi´nde olduklarını ifade etti. BAL Liginde olmanın bölgeye yeni bir enerji, yeni bir heyecan getireceğini umut ettiklerini de ifade eden İnan, transfer çalışmalarını da sürdüreceklerini söyledi. Sezon başlamadan önce takımın kaynaşması için 12 günlük bir kamp dönemi planladıklarını da sözlerine ekleyen İnan, ıBAL için büyüttükleri hedefe ulaştıklarını, bundan sonraki adımı ise 3. ligin oluşturduğunu kaydetti.

Aracı: İlçedeki oyuncularla görüşüyoruz
Karaağaçspor Yönetim Kurulu Üyesi ve basın sözcüsü Emir Aracı da, kulübün başarılarına başarı katacağını belirterek, 'Arsuz´u Türkiye´de en iyi şekilde temsil edecek bir adım attık. Karaağaç dışında ilçemizin diğer mahallelerinde yetişen ve Bal Ligi´nde oynayabilecek futbolcularla da görüşme halindeyiz. BAL Ligi, ilçemizde yetişen sporcuların daha iyi yerlere gelmesi için çok büyük bir basamak olacak. Biraz meşakkatli bir iş, ama biz bu işin üzerinden başarılarımızla geleceğiz' diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57