Kaymakam, muhtarlarla buluştu

İskenderun´da 'Muhtarlarla buluşma” ve “Güvenlik istişare' toplantıları düzenlendi. Toplantıların kentte düzenli olarak yapıldığı ve toplantılarda getirilen sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişarede bulunularak çözüm çalışmalar

GÜNCEL 20.02.2019 11:15:58 0
Kaymakam, muhtarlarla buluştu

İskenderun/SES

 Cuma günü yapılan toplantıda, muhalle muhtarları, ilgili kurum yöneticileri ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahallelerimizin durumu, sorun ve ihtiyaçları hakkında istişarede bulundu. Kaymakam Yönden, vatandaşlarn daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasını temin ve tesis etmek üzere asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. tüm kamu hizmetlerinin işleyişi hakkında istişare yapdı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, eksiklik yâda sorunların tespit edilmesinin sağlanması ve çözüme kavuşturulmasında yürütülecek çalışmaların belirlenmesi için bir araya gelindiğini ifade eden kaymakam Yönden, toplantının kamu hizmetlerinin daha etkin ve nitelikli sunulmasına yön verilmesi amacıyla yapıldığını kaydetti. Muhtarlar tarafından dile getirilen sorun ve ihtiyaçları dinleyen kaymakam Yönden, çözüme kavuşturulması sürecini hızlandırmak amacıyla ilgili kurum amirleriyle fikir değerlendirmesi de yaptı.
Kaymakam Yönden başkanlığındaki toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İNüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu ile Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ve mahalle sakinleri de katıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00