Karpuz, güven tazeledi

CHP İskenderun Gençlik Kolları seçiminde Cem Karpuz güven tazeledi

17.12.2017 11:51:43 0
Karpuz, güven tazeledi

Akın Bodur/İskenderun
CHP İskenderun Gençlik Kolları üyeleri önceki gün yaptıkları genel kurulla yeni yönetimini belirledi. 452 üyenin oy hakkının bulunduğu seçimlere, CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, seçime tek başkan aday olarak katıldı ve 14´den oluşan YK üyesi listesi yönetime seçildi, 48 il delegesi de belirlendi. Seçimlere 162 kişi katıldı ve 7 oy geçersiz sayıldı. Cem Karpuz, 155 oyla yeniden göreve getirildi.

YK´ya kimler geldi?
Partinin ilçe binasında yapılan seçimde Cem Karpuz başkanlığındaki CHP İskenderun Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hurşit Mursaloğlu, Halef Konyalı, Z. Özge Çankaya, Fırat Çıkan, Sercan Gönüllü, Baran Ök, Ümit Yanmış, Sinem Şişli, Mehmet Yalçın, Ece Melis Demir, Murat Demir, Ahmet Çetin Yaman, Görkem Şimşek ve Mustafa Mil.

´Gençlik kollarını değil, geleceğin yöneticilerini belirleyeceğiz´
Kongrede konuşan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, 'Bugün burada basit bir gençlik kolları başkanlığı seçimini gerçekleştirmeyeceğiz. Bugün burada CHP´yi ve İskenderun´u gelecekte kimlerin yöneteceğini de seçmiş olacağız. O yüzden buraya gelerek bizleri onurlandıran herkese şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Karpuz: İktidar için çalışacağız
İki yıldır gençlik kolları başkanlığı görevini alnımın akıyla yürüttüğünü belirten Karpuz, bir kez daha başkanlığa talip olduğunu ifade etti. Cem Karpuz, şöyle konuştu: 'İnanıyorum ki, beraber başaracak çok işimiz, çok yoluluz var. Yarım kalan meseleleri tamamlamak için sizlerden bir dönem daha bu önemli görevi bana vermenizi talep ediyorum. Uzun zamandır CHP´ye bir başkandan daha çok emektar, sade bir üye olarak katkı vermeye çalıştım. Bana göre erdemlerin en büyüğü CHP üye kimliğine sahip olmaktır. Çünkü herkes savaşlar kazanmış, devlet kurmuş, yasalar yapmış ve Türkiye gibi masalsı bir ülkeyi kuran partinin kimliğini taşımaya layık olamaz. Bu konuda bizlerin şanslı olduğuna inanıyorum.'
Son seçimlerde İskenderun Belediyesinden CHP bayrağının indiğini belirten Karpuz, 'Belediyeye ne yaptığı belirsiz, rant yiyiciler yerleşmiştir. Ben sizlere tekrar CHP bayrağını İskenderun Belediyesine dikeceğimizin müjdesini vermek isterim. Ben ve yönetimim, yerelde ve genelde CHP´yi iktidara taşımak için terinin ve kanının son damlasına kadar mücadele edecektir. Çünkü hiçbir CHP´li mücadeleden korkmaz, mücadeleden kaçmaz. Mustafa Kemal paşa bize böyle öğretti' diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,79% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2423,63% -0,84
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49