Karatecilerden şampiyonada derece

Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları, Antalya´da düzenlenen Aiko-Aif Ashihara Dünya Şampiyonası´ndan dereceyle döndü.

SPOR 16.03.2022 09:40:15 0
Karatecilerden şampiyonada derece

Antakya/SES

 Karate sporcuları Fatmanur Çakıcı, Şehid Bozi, Cena Bal ve Nazlı Kambel, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın´ı ziyaret etti. Şampiyonada, Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları Fatmanur Çakıcı, Şehid Bozi, Cena Bal Dünya ikincilik, Nazlı Kambel ise üçüncülük elde etti.
Sporun hayatın vazgeçilmez bir parçası ve yaşamın dengesi olduğunu ifade eden belediye başkanı Yalçın, “Sizler başarılarınızla sadece madalya kazanmıyorsunuz, aynı zamanda yediden yetmişe milletimizin tamamının da gönlünü kazandınız. 2. Aiko Karate Dünya Şampiyonası´nda elde ettiğiniz başarılarla da sizden sonrakiler için bir ümit kaynağı oldunuz. Başarılarınız şansın değil emeğin, inancın, mücadelenin, alın terinin ürünüdür. Başarıya giden zorlu sürecinizde, sizinle aynı hedefe kilitlenen, aynı ideale inanan size güvenen insanların, ailenizin, antrenörlerinizin, dostlarınızın, spor il müdürlüğümüzün desteğini yanınızda hissettiniz. Sizlerin başarıları ferdi bir çabanızın çok ötesinde sporcusuyla hocasıyla, ailesiyle, okuluyla ve kulübüyle oluşan bir uyumunun neticesidir. Başarılarınızı çok önemsiyor, Yayladağı Belediyesi olarak her türlü imkânımızla her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz dedi ve sporcuları kutladı. Ziyarette Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü hocası Ramazan Karakaya ve AKPYayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen de hazır bulundu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00