'İttifak, siyaseti yeniden kurma girişimidir'

AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ve Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AKP ve MHP´li yöneticilerle birlikte Amik ovası ve Topboğazı yöresindeki mahalel

GÜNCEL 12.03.2019 10:48:21 0

İskenderun/SES

Gezilerde yörenin nasıl kalkındırılacağı, üretim ve istihdamın yerel yönetimler aracılığı ile nasıl geliştirileceğini anlaran Güler, 'Yerel yönetimlerin yapacağı projelerle genel idarenin yapacağı projeleri bütünleştirdiğimiz zaman Hatay kazanacak. Buna inanıyoruz. Bunun için de tüm belediyeleri almamız lazım' dedi.
Vatandaşla helalleşmeden anlaşma olmayacağını, pazarlık yaparak ve ´oy verin hizmet gelsin´ demekle de bunun olmayacağını ifade eden Güler, herkesin oyuna talip olduklarını söyledi. Güler, 'Cumhur İitifakı, coğrafyamızda sınırları yeniden tanzim etmek isteyen ve Türkiye´yi hedefe koyan küresel güçlere karşı milli ve yerli anlayışı bütünleştirmek amacı taşıyor. İttifak, yalan düzenine son verip, ileri demokrasiye, adalet ve hakkaniyete dayanan yeni bir sistem kurma çabasının sonucudur. Bu yüzden Cumhur İttifakı, siyasi oy kazanma girişimi değil; sistemi ve siyaseti belli değer ve ilkeler temelinde yeniden kurma girişimidir' diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00