İTSO´dan uyum eğitimi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası meclis ve meslek komitesi üyelerine yönelik mevzuatla ilgili eğitim verildi.

GÜNCEL 18.05.2018 10:25:51 0
İTSO´dan uyum eğitimi

İskenderun/SES

MB Eğitim ve Danışmanlık firması adına Mehmet Besleme tarafından verilen eğitimde, göreve yeni seçilen yönetim kurulu, meclis üyesi ve meslek komitesi üyelerinin ticaret ve sanayi odalarını daha iyi tanımalarının sağlanmasının amaçlandığı belirtildi. Hr çalışma biriminin iş tanımı ile yetki ve sorumlulukları hakkında bilgi veren Mehmet Besleme, “Meslek Komitelerimizden başlayacak olursak, Meslekleri ile ilgili inceleme yapmak, yararlı ve gerekli gördükleri tedbirleri görüşülmek üzere yönetim kuruluna teklifler sunabilmektedirler. Yine Meslek Komitelerimiz, Mesleklerine ait işler hakkında, Meclis veya yönetil kurulu tarafından bilgi istenmesi halinde bu konuda araştırma yapmak ve istemi cevaplandırmaktadırlar” dedi.
Odaların hizmetlerini daha iyi yapılması için kalite yönetim sisteminin önemine işaret eden Besleme, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “Üye ihtiyaçlarını beklentinin ötesinde karşılamak, işleri çekip çevirme, bir girişime ilişkin işleri belli bir anlayış içinde yürütme, TS-EN-ISO 9001 Kalite standartları serisi, etkili bir yönetim sisteminin nasıl kurulabileceğini, dökümante edebileceğini ve sürdürülebileceğini ortaya koymaktır. Bu kapsamda odalarımzda yönetim, Meclis, Genel Sekreterlik ve personeller de görev ve sorumlulukları dahilinde uyum içerisinde olmaları, odaların prestijlerini daha da arttıracaktır.”


Yeni üyeler odayı yakından tanıyacak
1 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonrasında Meslek Komite, Meclis ve yönetim kurulunun yenilendiğini hatırlatan İTSO Başkanı Levent H. Yılmaz, eğitim toplantısıyla yeni üyelerin odayı daha yakından tanımasının hedeflendiğini belirtti. Odamızın hukuki yapısı, kuruluş gayeleri ve 5174 sayılı kanunla verilen görev ve sorumlulukların farkına varabilmek için de eğitimin katkılarına dikkat çeken Yılmaz, “Verilen her eğitim Odanın kalitesini yükselttiğini görebilmekteyiz. Bu tür eğitimlerle Odamıza ve şehrimize daha kaliteli hizmetler vereceğimize inanıyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Mehmet Besleme

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00