“İstihdam ve katma değer sağlıyoruz”

MMK Metalurji Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Denis Kvasov, MMK olarak bölge insanına istihdam ve ülke ekonomisine katma değer sağladıklarını belirtti.

7.09.2017 14:54:30 0
“İstihdam ve katma değer sağlıyoruz”

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyelerini iade ziyaretinde ağırlayan MMK Genel Müdürü Denis Kvasov, İTSO yönetimine fabrikanın çalışmaları hakkında genel bilgi verdi. Hatay´ın tarihi, doğal güzellikleri ve coğrafi yapısı itibari ile önemli bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken ve grup olarak bölgenin en büyük limanlarından birine sahip olduklarını söyleyen Kvasov, “İhracatta önümüzdeki dönemlerde ciddi oranda artışlar bekliyoruz. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. MMK olarak bölge insanına istihdam ve ülke ekonomisine de katma değer sağlıyoruz” dedi.
MMK´nın kurulduğu günden bu yana bölgede ciddi bir istihdam oluşturduğunu ifade eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise şunları söyledi, “Demir-Çelik sektörü bölgemiz ekonomisinin lokomotifi konumunda. Bölgemizde çelik ve hizmet sektörünün önümüzdeki dönemlerde ihracatlarının daha da artmasını bekliyoruz. Türkiye ile Rusya arasındaki ikili ilişkilerin güçlenmesi ile Rusya´ya ihracatlar da önemli ölçüde canlanmaya başladı. Yatırımcılarımızın merakla beklediği Dörtyol Hassa Tünel Projesinin hayata geçirilmesi ile bölgede gerek istihdam gerekse yeni yatırım alanlarının oluşacağına inanıyoruz. İş adamlarımızın ve yatırımcılarımızın da beklentileri bu yönde.”
MMK Metalurji Sanayi A.Ş.Genel Müdürü Denis Kvasov´un ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Sanem Akpınar, Gassan Kuran ve Okan Belli de hazır bulundu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,79% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2423,63% -0,84
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49