İskenderun´da HADO toplantısı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Arsuz´un Madenli mahallesindeki balıkçı barınağından seferleri başlaması planlanan Hatay Deniz Otobüsü (HADO) ile Su sporları Merkezi için düzenlenen değerlendirme toplantısı İskenderun´d

GÜNCEL 15.05.2019 13:07:30 0
İskenderun´da HADO toplantısı

İskenderun/SES


Hatay Valisi Rahmi Doğan´ın başkanlığındaki değerlendirme toplantısı, dün İskenderun Deniz Ticaret Odasında yapıldı. Toplantıya vali Doğan´ın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu da katıldı.

Madenli´deki balıkçı ne olacak?
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Toplantıda Hatay ilimizde marina, su sporları merkezi ve HADO seferleri yapılması için Arsuz ilçelimizde YİKOP tarafından yapılacak marina konusunda gelinen nokta ve Hatay´da yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritasının belirlenmesi ile ilgili hususlar ele alındı' ifadesine yer verildi. Projeyle Madenli Balıkçı Barınağı´nın boşaltılarak HADO seferleri ve marina (yat limanı) olması sağlanmak isteniyor.
Hatay Valiliği, daha önce de yapılan ve basına kapalı olan toplantılara ilişkin yaptığı açıklamalarda, Madenli ve yöresinde bulunan küçük ve büyük balıkçı teknelerininen, balıkçıların nasıl çalışacağı yönünde, ya da onların çalışmala koşulları, ulaşımınıa ilişkin hiçbir açıklamada bulunulmadı. Son değerlendirme toplantısında da bu konuda bilgi verilmedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00